Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Βερμάελεν: «Δεν θέλω να φύγω από την Άρσεναλ»

Βερμάελεν: «Δεν θέλω να φύγω από την Άρσεναλ»
Αρνητικός στο ενδεχόμενο να αφήσει κάποια στιγμή στο μέλλον την Άρσεναλ, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο αμυντικός των «κανονιέρηδων», Τόμας Βερμάελεν. Ο Βέλγοςδιεθνής περνάει πολύ καλά στην αγγλική πρωτεύουσα και δεν βλέπει κάποιον λόγο, που θα τον οδηγήσει στην έξοδο του «Έμιρεϊτς».

«Μετά από δύο σεζόν στο Λονδίνο, νιώθω πραγματικός “κανονιέρης” και δεν σκοπεύω να φύγω. Στα μάτια μου η Άρσεναλ ανήκει στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ελίτ. Μπορούμε να κατακτήσουμε μία θέση που θα οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου και στο μέλλον να φτάσουμε ακόμα πιο μακριά», τόνισε ο Βερμάελεν.

Παράλληλα, ο Βέλγος μίλησε τόσο για τον Αρσέν Βενγκέρ, αλλά και για τα όνειρά του που πραγματοποιήθηκαν: «Ποτέ δεν περίμενα να συναντήσω έναν προπονητή που να είναι τόσο αφοσιωμένος στους ποδοσφαιριστές του. Για αρκετό καιρό ήμουν εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, λόγω δύο σοβαρών τραυματισμών, αλλά ήταν εκεί για να μου συμπαρασταθεί» τόνισε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε:

«Όταν ήμουν μικρός ονειρευόμουν να αγωνιστώ με τον Άγιαξ και με την Άρσεναλ. Είμαι πολύ χαρούμενος που και τα δύο μου όνειρα, έχουν γίνει πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: