Κυριακή 22 Απριλίου 2012

«Χαλαρώστε κι απολαύστε το!»

Και σκασμός και από κάτω! Αυτό είπε η Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα απόψε. Ο Μουρίνιο κέρδισε κατά κράτος τον Γκουαρντιόλα. Τον αιχμαλώτισε!
«Χαλαρώστε κι απολαύστε το!»
Ο Πορτογάλος έκανε συνέχεια κινήσεις ματ, ειδικά στα μαρκαρίσματα, ενώ ο Πεπ έχασε τ’ αυγά και τα πασχάλια κάποια στιγμή, έτσι όπως προσπαθούσε να ανακατέψει την τράπουλα στην ομάδα του.
Από την άλλη πλευρά, υπήρχε και η μονομαχία ΚριστιάνοΜέσι. Ο Πορτογάλος, όμως, έδωσε το δικό του σόου. Καθάρισε το παιχνίδι και είπε και «βουλώστε το» από πάνω. Ή μάλλον όχι βουλώστε το, αλλά «χαλαρώστε κι απολαύστε το». Ο Μέσι; Κάτι πήγε να κάνει σε κάποιες φάσεις, όμως έδειχνε περιορισμένος από τα μαρκαρίσματα. Δεν ήταν αυτός, δηλαδή, που καθόρισε το ματς.
Η Ρεάλ έδειξε κυρίαρχη του παιχνιδιού. Έκανε ένα τεράστιο διπλό! Βάζει μπροστά για τίτλο, ενώ μπαίνει με αέρα πια για την ανατροπή στον ημιτελικό τσάμπιονς λιγκ κόντρα στην Μπάγερν.
Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού πια. Αν αποκλειστεί κι από τον τελικό τσάμπιονς λιγκ, τότε αποκαθηλώνεται. Αν πάει στον τελικό και παίξει με την Ρεάλ, τότε θα πρέπει να δώσει τα ρέστα της, αφού η ψυχολογία είναι πια με την βασίλισσα.
Η βραδιά ήταν για την Ρεάλ, λοιπόν! Κέρδισε το πρωτάθλημα, κέρδισε σε ψυχολογία, κέρδισε στα πάντα! Κι αφήνει την Μπαρτσελόνα μπερδεμένη. Το είχαμε γράψει, άλλωστε, πριν μια, δυο μέρες. Ότι η Μπαρτσελόνα είναι πιο στριμωγμένη από την Ρεάλ, αφού οι Καταλανοί πρέπει σε λίγα 24ωρα να κάνουν δυο ανατροπές. Και να κερδίσουν την Ρεάλ ώστε να πάνε για το καμ μπακ στο πρωτάθλημα, αλλά και να κάνουν την ανατροπή με την Τσέλσι. Στο πρώτο τεστ απέτυχαν. Για να δούμε και στο δεύτερο… Αντίθετα, η Ρεάλ είναι καβάλα στ' άλογο...

πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: