Κυριακή 22 Απριλίου 2012

"Βασιλική μπάτσα στην Μπάρτσα"!!

Η απάντηση της Ρεάλ και του Κριστιάνο! Αποκαθήλωσε την Μπαρτσελόνα και πανηγύρισε πρωτάθλημα μέσα στο "Καμπ Νου" με μεγάλο διπλό 2-1. Το γκολ της νίκης ο Ρονάλντο που απαίτησε ...σκασμό από την εξέδρα!
Τους βούλωσε τα στόματα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Βούλωσε στόματα η Ρεάλ στο κλάσικο! Η Βασίλισσα επικράτησε 2-1 της Μπαρτσελόνα, η οποία έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει αφού τα ατού της είχαν εξουδετερωθεί και πανηγύρισε το πρωτάθλημα μέσα στο Καμπ Νου. Οι Μαδριλένοι άνοιξαν το σκορ με τον Κεντίρα στο 17', με τους "μπλαουγκράνα" να φέρνουν το ματς στα ίσια και ύστερα από κόπο και ιδρώτα στο 70'! Ωστόσο η απάντηση των 'μερένχες' ήταν άμεση και στο 73' έφερε ξανά το προβάδισμα γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ρεάλ φάνηκε πολύ διαβασμένη σε όλα, εξουδετερώνοντας το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα. Η Βασίλισσα περίμενε στο μισό γήπεδο τους γηπεδούχους, αμυντικά όμως ήταν πολύ καλή εξουδετερώνοντας όποιες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γκουαρντιόλα, οι οποίοι προσπαθούσαν με passing game να βρούνε διαδρόμους, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι ουσιαστικό.
Για την ακρίβεια, οι Μαδριλένοι ήταν περισσότερο απειλητικοί, ενώ πραγματοποίησαν και την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Βαλδές να αποκρούει θεματικά σε κόρνερ την κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 4'. Η απάντηση της Μπάρτσα ήρθε δύο λεπτά αργότερα, όταν ύστερα από κακή συνεργασία Πέπε και Ράμος ο Αλβες έκλεψε την μπάλα, πήγε να βγει μόνος του όμως ο Κασίγιας καθάρισε με έγκαιρη έξοδο!
Η Ρεάλ απείλησε στο 11' με το σουτ του Μπενζεμά και στο 17' κατάφερε να ανοίξει το σκορ εκμεταλλευόμενη την κακή λειτουργία των Καταλανών ( Ο Πουγιόλ έδωσε... δωράκι). Ύστερα από όρνερ του Οζίλ, ο Μπενζεμά πήρε την κεφαλιά, ο Βαλδές, έκανε ασταθής επέμβαση και από κοντά ο Κεντίρα πέτυχε το 0-1.
Η Μπάρτσα πάντως δυσκολεύτηκε πολύ να βρει διαδρόμους προς την εστία του Κασίγιας, σε μία από τις προσπάθειές της στο 27', ο Μέσι πέρασε απίστευτη ασίστ στον Τσάβι, αλλά ο γκολκίπερ της Ρεάλ απέκρουσε σε κόρνερ μετά από τρομερό τετ α τετ! Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με τους “μερένχες” να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 0-1.
Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του παιχνιδιού δεν ήταν ανάλογος του πρώτου! Ίσα-ίσα ήταν πεσμένος λόγω συνεχόμενων διακοπών. Οι φάσεις δε μετρημένες στα δάχτυλα. Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 54' με τον Τέγιο να κάνει τραγικό τελείωμα, το 1-1 όμως ήρθε 16 λεπτά αργότερα! Σκόρερ ο Σάντσες, ο οποίος στο προηγούμενο λεπτό είχε μπει αλλαγή στη θέση του Τσάβι!
Τα πανηγύρια των “μπλαουγκράνα” όμως κράτησαν πολύ λίγο. Για την ακρίβεια τρία λεπτά. Και αυτό γιατί στο 73' ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφερε τη Ρεάλ ξανά μπροστά στο σκορ, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την απίστευτη πάσα του Οζίλ! Η Μπάρτσα “πάγωσε” από την άμεση απάντηση της Ρεάλ, κάτι που επηρέασε το παιχνίδι της μέχρι το τέλος της αναμέτρησης γι' αυτό δεν κατάφερε να φέρει ξανά το ματς στα ίσια.
Έτσι η Ρεάλ πήρε τη νίκη στο κλάσικο, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 4 χρόνια, μέσα στην έδρα της αιώνιας αντιπάλου της!


Μπαρτσελόνα (Γκουαρντιόλα): Βαλδές, Αντριάνο (74' Πέδρο), Αλβες, Πουγιόλ, Μασεράνο, Τσάβι (69' Σάντσες), Τιάγκο, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Τέγιο (83' Φάμπρεγας), Μέσι.
Ρεάλ Μαδρίτης (Μουρίνιο): Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Κεντίρα, Αλόνσο, Οζίλ, Ντι Μαρία (74' Ντι Μαρία), Ρονάλντο, Μπενζεμά.


Barcelona 0-1 Real Madrid από goalsarena2012-3


Barcelona 1-1 Real Madrid από goalsarena2012-3


Barcelona 1-2 Real Madrid από goalsarena2012-3


πηγή: sportdog.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια: