Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Όσο έχουμε τα νιάτα…!!

Όσο έχουμε τα νιάτα…
Στο πιο… αδιάφορο παιχνίδι της αγωνιστικής ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε του Πανιωνίου 2-0 και έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την χρονιά. Ο Μπακασέτας, με το παρθενικό του γκολ (άριστη εκτέλεση) στην Σούπερ Λίγκα άνοιξε το σκορ, ενώ ο Ράγιος με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ελάχιστα πράγματα από την ομάδα του Μάντζιου, η οποία δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα.



Το πρώτο ημίχρονο κυμάνθηκε σε χαμηλούς ρυθμούς. Ο Αστέρας είχε την υπεροχή των κινήσεων και προσπαθούσε να φτάσει με αξιώσεις μπροστά στα καρέ του Μιχαηλίδη. Οι Αρκάδες έκαναν κάποιες καλές φάσεις όμως καμία δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά την ομάδα του Μάντζιου.

Από την δική της πλευρά η ομάδα της Νέας Σμύρνης έμεινε κλεισμένη στα καρέ της και προσπάθησε να «χτυπήσει» στην κόντρα. Εκεί που όλα έδειχναν πως το ημίχρονο θα λήξει χωρίς τέρματα ήρθε το γκολ από τον Τάσο Μπακασέτα για να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο… «μπομπέρ» των μικρότερων ομάδων του Αστέρα, έδειξε με τον καλύτερο τρόπο γιατί δικαιούταν περισσότερες ευκαιρίες κατά την διάρκεια της χρονιάς, όταν εκμεταλλεύτηκε το άριστο στρώσιμο του Έγκον με το στήθος και με ένα αριστερό γυριστό άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως είχε αρχίσει και το πρώτο. Ο Αστέρας είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης κρατούσε την μπάλα στα πόδια του, κυκλοφορούσε ωραία και δεν έδειξε σε κανένα σημείο να πιέζεται. Μάλιστα οι παίκτες του Τσιώλη διπλασίασαν και τα τέρματά τους με ένα εξαιρετικό πλασέ από την γωνία της μεγάλης περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Μιχαηλίδη.

Τα τελευταία λεπτά ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα καθώς δεν άλλαξε και τίπτοα άλλο ουσιαστικά. Ο Αστέρας συνέχισε να έχει την μπάλα στην κατοχή του, ενώ παράλληλα ο Πανιώνιος έμενε πίσω από αυτήν. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της Τρίπολης να παίρνει τη νίκη, αλλά κυρίως να «κερδίζει» παίκτες σαν τον Μπακασέτα και τον Γεωργακόπουλο, οι οποίοι έχουν ταλέντο και απλά μένει να πάρουν ευκαιρίες για να το δείξουν και στον αγωνιστικό χώρο.





Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Γεωργακόπουλος, Αργυρόπουλος, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Φορμίκα, Αλβάρες, Λαδάκης, Έγκον (65’ Ροτζέριο), Μπακασέτας (73’ Σολάκης), Ράγιος, Φρανκού (58’ Ναβάρο).

Στον πάγκο: Μπαντής, Πουλίδο, Μπρέσκα, Ουσέρο.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Μιχαηλίδης (74’ Πόγκασιτς), Κούρντι, Κουλουχέρης, Πιέρ, Κούρος, Αθανασόπουλος (58’ Γκέζος), Σταυροθανασόπουλος, Μενδρινός, Σάμαρης, Αντούνες (70’ Σκέμπρι), Ντιμπαλά.

Στον πάγκο: Ντούνης, Αυλωνίτης, Γουνδουλάκης, Αμπντουλάγιεφ.

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: