Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Σε λίγο θα πηγαίνουν με ταξί στα ματς!!

Έτσι, πάντως, όπως το πάνε στον Παναθηναϊκό, σε λίγο οι παίκτες θα είναι υποχρεωμένοι να ψάχνουν για… ταξί, έτσι ώστε να πηγαίνουν στα ματς.
Σε λίγο θα πηγαίνουν με ταξί στα ματς!
Ή να κουβαλάνε μαζί τους από το σπίτι και ταπεράκια με ρύζι, κοτόπουλο και σαλάτα μπας και ρημαδοφάνε λίγο, που έλεγε κάποτε και ο αμίμητος Ζάχος Δόγκανος.
Αυτά είναι απίστευτα πράγματα. Οι Αφράγκοβιτς έχουν… μεγαλουργήσει για μια ακόμα φορά. Έχουν αφήσει τον Παναθηναϊκό ταπί και ψύχραιμο. Εντελώς, όμως!
Όταν φτάνει, δηλαδή, ο Φερέιρα να λέει «καλύτερα να διανυκτερεύσουμε πριν το ματς σπίτια μας, παρά στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, αφού υπάρχει έλλειψη ποιότητας», τότε ένας θεός ξέρει τι ώθησε τον Πορτογάλο και τους παίκτες σ’ αυτή την απόφαση! Ποιος ξέρει τι θα έχουν δει τα μάτια τους για να συμφωνούν να διανυκτερεύουν σπίτια τους. Όπως τουλάχιστον διαβάζουμε από τα ρεπορτάζ…
Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός έχει κτυπηθεί από κύμα… φτώχειας. Την μια δεν υπάρχει φαγητό για τα παιδιά των ακαδημιών, την άλλη οι παίκτες φεύγουν από την Παιανία επειδή τίποτα δεν πάει καλά εκεί πέρα, οπότε τι άλλο έχει απομείνει; Να παίρνουν ταξί για τα ματς οι ποδοσφαιριστές όπως τα παλιά καλά χρόνια. Επί αλάνας λέμε τώρα. Και όλα αυτά ενώ κάποτε η Παιανία ήταν πρότυπο στην Ευρώπη. Μέχρι και ο μεγάλος Άγιαξ πήγαινε για προετοιμασία εκεί, όπως κι άλλες ομάδες!
Μπορεί, δηλαδή, κάποια στιγμή να δοθούν ακόμα και τα σορτσάκια με τις φανέλες στους παίκτες έτσι ώστε να τα πλύνουν τα ρούχα σπίτι τους, αφού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα έχει λεφτά ούτε για σκόνη πλυντηρίου.
Ούτως ή άλλως, αυτό που ειπώθηκε στην τελευταία γενική συνέλευση είναι ακόμα πιο ανησυχητικό: «Στα ταμεία της ΠΑΕ υπάρχουν 8.000 ευρώ!». Κι αντί στον Παναθηναϊκό να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, και ειδικά αυτοί που έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά μετοχών, τρενάρουν κι άλλο τις εξελίξεις με την… μετακίνηση της γενικής συνέλευσης για τον Μάιο! Τρέχα γύρευε...

πηγή: sportdog.gr  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: