Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Νέτο: «Δύσκολη περίοδος, θα δω τι θα κάνω…»

Νέτο: «Δύσκολη περίοδος, θα δω τι θα κάνω…»
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε για το μέλλον του άφησε ο Νέτο του Άρη, που εντείνει την φημολογία ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά στους Θεσσαλονικείς.

Ωστόσο ο Βραζιλιάνος μέσος μετέθεσε τις (όποιες) εξελίξεις μετά τη λήξη της περιόδου και το ματς με την Κέρκυρα.


Οι δηλώσεις του Νέτο στη Nova:

Για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: «Η ομάδα μας πρέπει να κλείσει την χρονιά με μια νίκη. Κάναμε ένα καλό δεύτερο γύρο και δεν γίνεται να κλείσουμε τη χρονιά με τις κακές εντυπώσεις της βαριάς ήττας από τον Παναιτωλικό».

Για τον απολογισμό της σεζόν: «Ήταν μια χρονιά που έγιναν πολλά λάθη από όλες τις πλευρές. Από εμάς τους παίκτες, τις τεχνικές ηγεσίες, τη διοίκηση. Σε μια τέτοια κακή χρονιά πρέπει ο καθένας να δει ποια ήταν τα δικά του λάθη, να αναλάβει τις ευθύνες του, να βελτιωθεί ώστε να μην έχουμε τέτοια χρονιά ξανά».

Για το μέλλον του: «Είναι πολύ νωρίς και πρέπει πρώτα να νικήσουμε την Κέρκυρα. Άλλωστε και εγώ θέλω να δω τι θα κάνω. ίσως ήρθε η στιγμή να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα άλλο πρωτάθλημα, πιο ανταγωνιστικό. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα, υπεράνω προσώπων. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη, όμως η ομάδα διανύει μια πολύ δύσκολη περίοδο, για αυτό πρέπει να κοιτάξω αν θα συνεχίσω στην ομάδα ή όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: