Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Επίθεση στο πούλμαν του Πανιωνίου με ζάχαρη!

Επίθεση στο πούλμαν του Πανιωνίου με ζάχαρη!
Μια ιδιαίτερα… περίεργη επίθεση δέχτηκε το πούλμαν του Πανιωνίου, καθώς άγνωστοι έριξαν… ζάχαρη στην μηχανή του πούλμαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο ταξίδι για Τρίπολη να υπάρξει πρόβλημα και η αποστολή να ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Για το συγκεκριμένο συμβάν εξέδωσε ανακοίνωση η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ.

«Φαίνεται πως κάποιοι εμπνεύστηκαν από την ημέρα και θέλησαν να μεταχειριστούν πρακτικές της δεκαετίας του 60 και του 70, όπου ο δικτάτορας έριχνε ζάχαρη στις μηχανές των τανκς.

Το ίδιο ακριβώς φτηνό κόλπο έκαναν και κάποιοι στην προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν το πούλμαν της ομάδας και να δυσκολέψουν την μετάβαση στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα. Φυσικά τα σχέδια τους δεν στέφθηκαν με επιτυχία και η αποστολή της ομάδας έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό της.

Μετά από αυτούς που θέλουν να λέγονται μέλη της Πανιώνιας οικογένειας, αλλά δεν είχαν πρόβλημα να αποστείλουν εξώδικα εναντίον του συλλόγου, πλέον έχουμε και αυτούς που προσπαθούν να καταστρέψουν την περιουσία του. Σε κάθε περίπτωση τα σχέδια τους δεν θα ευοδωθούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: