Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Βλέπει «αστεράκια» ο Βενγκέρ!!

Βλέπει «αστεράκια» ο Βενγκέρ!
Αισιόδοξος για το ντέρμπι με την συμπολίτισσα Τσέλσι, παρά την ήττα που γνώρισε από την Γουίγκαν, φαίνεται πως είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο τεχνικός της Άρσεναλ, πιστεύει πως μία νίκη κόντρα στους «μπλε» θα δώσει το προβάδισμα στους «κανονιέρηδες», για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

«Δεν γνωρίζω πόσες νίκες χρειαζόμαστε ακόμα, αλλά θέλουμε εκείνη κόντρα στην Τσέλσι. Τώρα πρέπει να ρίξουμε όλο το βάρος μας στο επόμενο ματς, προκειμένου να νικήσουμε. Μόνο η τρίτη θέση μπορεί να μας εξασφαλίσει την παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ», τόνισε ο Βενγκέρ.

Παράλληλα, ο Αλσατός τεχνικός εξήγησε τον λόγο για τον οποίο έχασε η Άρσεναλ από την Γουίγκαν:«Είχαμε ένα κακό αποτέλεσμα με την Γουίγκαν. Μπορεί να σκεφτήκαμε υποσυνείδητα πως “τα πράγματα τώρα θα είναι λίγο ευκολότερα” και αν δεν κρατάς ανέπαφη την εστία σου κόντρα σε τέτοιες ομάδες, τότε βάζεις τον εαυτό σου σε περιπέτειες. Σε κάθε ομάδα του κόσμου αν δώσεις προβάδισμα δύο τερμάτων, είναι πολύ δύσκολο να το ανατρέψεις. Αν και φέτος έχουμε γυρίσει πολλά ματς δεν γίνεται να το κάνουμε πάντα».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: