Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Mένει στην ΑΕΚ ο Λύμπε με μηνιάτικο πέντε χιλιάρικα!!

Ένας ειδικός όρος στο συμβόλαιο του Λυμπερόπουλου τον κρατάει στην ΑΕΚ και μετά το τέλος της καριέρας του.
Mένει στην ΑΕΚ ο Λύμπε με μηνιάτικο πέντε χιλιάρικα!
Η αποκάλυψη έρχεται σήμερα μέσω της εφημερίδας "Real News" που αναφέρει αναλυτικά:
«Είναι δεδομένο ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα συνεχίσει και του χρόνου στην ΑΕΚ. Οχι ως παίκτης, αλλά ως κορυφαίο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την ακριβή ιδιότητα που θα κατέχει να προσδιορίζεται σύντομα. Κι αυτό δεν αποτελεί απλώς μια αισιόδοξη για τους "κιτρινόμαυρους" εκτίμηση, αλλά σαφή όρο του τρέχοντος συμβολαίου του με την "Ενωση".
Οπως αποκαλύπτει σήμερα η Real Sports, στην σύμβαση που υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι ο Μεσσήνιος μεσοεπιθετικός συμπεριελήφθηκε η συμφωνία των δύο πλευρών για παραμονή του "Λύμπε" σε εξωαγωνιστικό πόστο μετά το 2012 (για ένα ή και δύο χρόνια, ανοιχτό είναι αυτό), ενώ μάλιστα αναγράφεται η μηνιαία αμοιβή του, που θα ανέρχεται στις 5.000 ευρώ.

Πέραν της μεγάλης εκτίμησης στον εκ των αρχηγών της ομάδας, η συγκεκριμένη πρόταση, που ανήκει στον Σταύρο Αδαμίδη, διατυπώθηκε για έναν ακόμη λόγο. Ηταν τότε που σε πρώτη φάση οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό και ο Λυμπερόπουλος σκεφτόταν σοβαρά να μην ανανεώσει την συνεργασία του με την διοίκηση.
Για να τον δελεάσει ο Αδαμίδης, αφ' ενός αύξησε την προσφορά για τις φετινές απολαβές του (σ.σ. 400.000 ευρώ "καθαρά" και αρκετά μπόνους), αφ' ετέρου του πρότεινε να μείνει και αφού κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο 37χρονος άσος το δέχθηκε και έδωσαν τα χέρια με τον τότε πρόεδρο, συμφωνία που λίγες ημέρες μετά επισημοποιήθηκε και γραπτώς.
Φυσικά η διοίκηση άλλαξε, αλλά scripta manent (τα γραπτά μένουν) και πλέον το επόμενο αφεντικό της ΠΑΕ, ο Ντέμης ή όποιος άλλος, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει από το απόσταγμα πείρας ενός ποδοσφαιριστή-ανθρώπου που βοήθησε πολύ την ΑΕΚ σε δύσκολες στιγμές της, αγωνιστικά και όχι μόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: