Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι πρέπει να παίξουν καλύτερα»

Ομπράντοβιτς: «Κάποιοι πρέπει να παίξουν καλύτερα»
Παράπονα από την απόδοση ορισμένων παικτών του είχε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Ο κόουτς των «πράσινων» τόνισε πως κάποιοι θα πρέπει να αποδώσουν καλύτερα προκειμένου το "τριφύλλι" να παρουσιαστεί βελτιωμένο σε σχέση με το πρόσωπο που εμφανίζει μέχρι τώρα.

«Κάποιοι παίκτες πρέπει να παίξουν πολύ καλύτερα. Πρέπει να βρεθούμε σαν ομάδα σε πολύ καλύτερο επίπεδο απ' ότι είμαστε τώρα. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που είναι εμφανές ότι παίζουν με ενθουσιασμό και άλλοι όχι...», είπε ο «Ζοτς» που δεν παρέλειψε παρά τα παράπονα να επαινέσει τους παίκτες του για την πρόκριση τους στην τετράδα των play offs:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη και την είσοδό τους στους ημιτελικούς. Προετοιμαστήκαμε πολύ σοβαρά, αναλύοντας το πρώτο παιχνίδι, όπου ο Άρης ήταν πολύ καλός ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη δουλειά και την αφοσίωση που έδειξε στον Άρη. Θέλω να πω ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες η δουλειά του προπονητή ήταν πολύ σημαντική. Έπαιξε με νέους παίκτες και αξίζουν συγχαρητήρια και γι' αυτό».

Ο Στράτος Περπέρογλου από την πλευρά του, σχολίασε: «Ήρθαμε με σκοπό να κάνουμε το 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν πολύ ομαδικοί. Το αλλάξαμε στο δεύτερο και πήραμε εύκολα τη νίκη. Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: