Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Έβαλε πλάτη ο Μπερλουσκόνι!!

Τον προϋπολογισμό της Μίλαν από τον Ιανουάριο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2011 κάλυψε προσωπικά ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο διέθεσε 67,3 εκ. ευρώ!
Έβαλε πλάτη ο Μπερλουσκόνι
Χθες πραγματοποιήθηκε διοικητικό συμβούλιο στους «ροσονέρι» και επιβεβαιώθηκε ότι τα έσοδα ανήλθαν στα 266,8 εκ. ευρώ και πέρσι ήταν 253,2 εκ. ευρώ.
Παρόλα αυτά, διαπιστώθηκε ότι ο σύλλογος του Μιλάνου έχει ζημία ύψους 67,3 εκ. ευρώ, αν και το 2010 ήταν 69,8 εκ. ευρώ.
«Οι ζημίες καλύπτονται πλήρως από την εταιρεία Fininvest. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το πάθος του προέδρου Μπερλουσκόνι. Δεν μπορείς να μείνεις στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου μόνο με τα έσοδα που παίρνεις, ακόμα και αν είσαι η Μίλαν που έχει τα μεγαλύτερα έσοδα», ανέφερε αρχικά ο Αντριάνο Γκαλιάνι και πρόσθεσε:
«Το γήπεδο δεν αλλάζει. Τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης πωλούνται από την ιταλική λίγκα και από την UEFA, ενώ είχαμε αύξηση στα έσοδα από το Champions League. Ωστόσο, είχαμε μείωση των εσόδων από το πρωτάθλημα, λόγω του νέου νόμου.
Δυστυχώς, στην Ιταλία όλες οι κορυφαίες μεγάλες χάνουν χρήματα και οι μικροί έχουν ένα μικρό κέρδος, επειδή οι δαπάνες τους και τα έσοδά τους παραμένουν τα ίδια. Μιλάμε για έναν ισολογισμό από ένα έτος, στο οποίο κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το Σούπερ Καπ Ιταλίας».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: