Σάββατο 21 Απριλίου 2012

"Θα ήταν τιμή μου αλλά..."

Θέση για τις φήμες που τον θέλουν να εμπλέκεται στην ΠΑΕ Αρης πήρε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Αθλητικό Μετρόπολις". Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε ότι δεν του έγινε καμία πρόταση για να αναλάβει ενεργό ρόλο στην ομάδα, δηλώνοντας αφοσιωμένος στην προσπάθεια που καταβάλει τα τελευταία χρόνια με την Παναχαϊκή.
"Θα ήταν τιμή μου αλλά..."
"Θα ήταν τιμητικό για μένα να έχω τις τύχες του Αρη. Όταν ήμουν Θεσσαλονίκη ζούσα στη Χαριλάου, ενώ με τον Χατζηκώστα προπονητή είχα παίξει στη Νίκη Πολυγύρου. Όπως και να έχει, είναι τιμητικό να είσαι διάδοχος του Καμπάνη.
Παρόλα αυτά πρέπει να πω πρώτον ότι ούτε ο κ. Κόντης ούτε κάποιος άλλος με πλησίασε για να μου πει ότι θα μπορούσε να μου δώσει την πλειοψηφία των μετοχών. Εγώ δε θα μπορούσα διαφορετικά να γίνω μεγαλομέτοχος.
Δεύτερον και πιο σημαντικό έχω ερωτευθεί την ιδέα μιας μεγάλης ομάδας της περιφέρειας, της Παναχαϊκής. Ανέλαβα την ομάδα με χρέη πάνω από 4 εκατομμύρια και πλέον είμαστε στα πλέι οφ στη Β’ Εθνικής αντί της Δ’ Εθνικής. Πλέον υπάρχει ένα υπόλοιπο 500.000 ευρώ, το οποίο θα πληρωθεί.
Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, δε θα το έκανα ακόμη κι αν μου το πρότειναν. Έχω επίγνωση τι σημαίνει να είσαι πρόεδρος της Παναχαϊκής. Ακόμη και στη Β Εθνική έρχονται 5.000 κόσμος μέσα στο γήπεδο, έχουμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή τον Παπακώστα και είμαστε βέβαιοι ότι θα συμμετάσχουμε στη Σούπερ Λίγκα, αν μας αφήσουν βέβαια. Αν δε μας είχαν αφαιρεθεί οι βαθμοί θα ήμασταν στην τρίτη θέση.
Μακάρι να μην είχα δεθεί με την ιστορική ομάδα και θα έλεγα προχθές ναι σε μια πρόταση για τον ΑΡΗ. Και μακάρι να βρίσκονταν άνθρωποι που δεν είναι καιροσκόποι για να πάρουμε το πρωτάθλημα με 20.000 κόσμο στο γήπεδο.
Όμως, τώρα κάποιοι εκ του πονηρού συζητούν αυτό το πράγμα. Και μάλιστα ορισμένοι λένε ότι θα πάω στην Κρήτη επειδή έχω σπίτι στο Ηράκλειο, άλλοι φίλοι μου με ρωτάνε για την ΑΕΚ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: