Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ρικέλμε: «Έμαθα από τον Ινιέστα»

Ρικέλμε: «Έμαθα από τον Ινιέστα»
Τι κι αν τα χρόνια έχουν περάσει και τα παιχνίδια που έχει στις… πλάτες του είναι πάρα πολλά. Ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε παρά την τεράστια εμπειρία του δηλώνει ότι συνεχίζει να μαθαίνει από το ποδόσφαιρο όσο αγωνίζεται, δίνοντας μάλιστα ως παράδειγμα ότι ο ίδιος έμαθε πράγματα βλέποντας τον Ινιέστα. Επιπλέον μίλησε και για την πορεία της Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores.

«Πάντα λέω στους νέους παίκτες ότι μπορούν κάθε μέρα να μαθαίνουν πολλά νέα πράγματα. Εγώ για παράδειγμα βλέποντας τον Ινιέστα συνειδητοποίησα ότι μπορώ να βελτιώσω πολλά στο παιχνίδι μου και να προσθέσω και άλλα στοιχεία. Πρέπει να είμαστε λιγότερο εγωιστές και βελτιωνόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άσος της Μπόκα.

Ο 33χρονος μέσος έκανε την επανεμφάνισή του, μετά από τον τραυματισμό που είχε, στη νίκη της ομάδας του με 2-0 κόντρα στη Ζαμόρα για το Copa Libertadores, πετυχαίνοντας μάλιστα και γκολ.

Ο Ρικέλμε, όμως, μίλησε και για τους στόχους της Μπόκα στην διοργάνωση, λέγοντας: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί παίζουμε πάρα πολύ καλά. Ακόμα και όταν χάνουμε οι αντίπαλοί δεν είναι καλύτεροι από εμάς».

Σύμφωνα με τον Αργεντινό μέσο αυτό που πρέπει να προσέξει η ομάδα είναι να μην δέχεται τόσα γκολ από στημένες φάσεις, κάτι που για τον ίδιο αποτελεί την «αχίλλειο πτέρνα» της Μπόκα.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: