Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Η… μπίλια στη Μπάρτσα!!

Η… μπίλια στη Μπάρτσα
Το «κλάσικο» έχει φαβορί, σύμφωνα με τον Ρόναλντ Κούμαν και αυτό είναι η Μπαρτσελόνα. Ο προπονητής της Φέγενορντ, με εμπειρία από τέτοια ντέρμπι ως παίκτης των Καταλανών, εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι «μπλαουγκράνα» θα μπορέσουν να επικρατήσουν της Ρεάλ στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου, γιατί έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από τους Μαδριλένους.

«Αν η Μπαρτσελόνα κερδίσει το ντέρμπι θα είναι ένα πολύ μεγάλο πλήγμα στην ψυχολογία της Ρεάλ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός τεχνικός, προσθέτοντας ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην αναμέτρηση η νοοτροπία που έχουν οι Καταλανοί στα παιχνίδια με τους «μερένχες».

Αφού επισήμανε ότι η ομάδα της Μαδρίτης αρχικά θα επιδιώξει να πάρει την ισοπαλία και ότι θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» τους «μπλαουγκράνα» στις αντεπιθέσεις, τόνισε ότι η Ρεάλ θα έχει το μεγαλύτερο άγχος, με δεδομένο ότι πρέπει να υπερασπιστεί την διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει στο πρωτάθλημα.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής των δύο ισπανικών ομάδων στον τελικό του Champions League, ο 49χρονος τεχνικός δήλωσε: «Πιστεύω ότι και η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ θα προκριθούν στον τελικό. Θα είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: