Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Τσάμπα μάγκες, τέλος...!!

Τσάμπα μάγκες, τέλος...
Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει στο sday.gr για την κίνηση του Ζήση Βρύζα να διευκρινίσει την κατάσταση σχετικά με αυτούς που θέλουν να επενδύσουν στην ομάδα.
Ο Βασίλης Φλωρίδης κόστισε (το περασμένο καλοκαίρι) αρκετά παραπάνω στον ΠΑΟΚ από όσο πίστευε ακόμη και ο ίδιος ο Κωνσταντινουπολίτης εκατομμυριούχος (;), μια και η διοίκηση Ζαγοράκη καθυστέρησε τον προγραμματισμό της και την προσαρμογή της ομάδας στα νέα δεδομένα της οικονομικής κρίσης, περιμένοντας τα δολάρια του επιχειρηματία που παρουσιαζόταν με το καπέλο και το μοντέρνο λουκ στην Τούμπα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να... τρέχει η διοίκηση - μετά την οριστικοποίηση του «ναυαγίου» - να συμμαζέψει τα... ασυμμάζευτα. Πάλι καλά που ήρθαν η πώληση του Βιεϊρίνια στην Βόλφσπουργκ και η αποχώρηση των Κοντρέρας, Αρίας και πήρε ο σύλλογος μια οικονομική ανάσα.

Πάνω σε αυτήν τη βάση κι επειδή τα τελευταία (πολλά) χρόνια έχουν... παρελάσει αρκετοί οπαδοί (;) του ΠΑΟΚ που αγαπούσαν (;) την ομάδα και ήθελαν να επενδύσουν σε αυτήν, η στάση - μέσω γραπτής δήλωσης - του Ζήση Βρύζα ήταν η καλύτερη δυνατή.

Οι τσάμπα μάγκες τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ. Οποιος θέλει να επενδύσει στην ομάδα κι έχει όραμα να την φθάσει πολύ ψηλά, μπορεί να το αποδείξει, αλλά αυτήν τη φορά εγγράφως. Οι κάθε τύπου διαφημίσεις ορισμένων μέσω των «σίριαλ» που παιζόταν στην Τούμπα, έλαβαν τέλος. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Αν ο «Χ» επιχειρηματίας (για παράδειγμα ο «καπετάνιος» Γιάννης Καμπάνης εξέφρασε ξανά μετά το 2006 το ενδιαφέρον του για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών) παρουσιάζεται ότι έχει τη δυνατότητα να μπει δυναμικά στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μπορεί - όπως δήλωσε ο Βρύζας - να καταθέσει έγγραφη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την επένδυσή του στην ομάδα και εγγυητική τραπέζης ύψους τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων, προκειμένου το αίτημά του να μεταφερθεί στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Ο Βρύζας δεν μπορεί - ως πρόεδρος μιας διοίκησης Πρωτοδικείου - να πάρει μια τόσο σημαντική απόφαση. Ομως μπορεί να εξασφαλίσει ότι ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ομάδα δεν επιδιώκει μόνο την... λεζάντα του.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ χόρτασαν (μάλλον βαρυστομάχιασαν) από τα παχιά λόγια. Οι πράξεις λείπουν κι όποιος θέλει πραγματικά να επενδύσει στον «Δικέφαλο» έχει την ευκαιρία - σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης - να γίνει ήρωας στη Θεσσαλονίκη.
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: