Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Περιμένοντας τις εκπλήξεις…!!

Περιμένοντας τις εκπλήξεις…
Απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι στην 33η αγωνιστική του Σαμπιονά, καθώς οι πρωτοπόροι έχουν θεωρητικά εύκολο έργο, αλλά πάντα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα προκύπτει κάποια έκπληξη. Συγκεκριμένα, η Μονπελιέ που βρίσκεται στην κορυφή με αέρα δύο βαθμών υποδέχεται την Βαλενσιέν, ενώ η 2η του πίνακα Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Σοσό. Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση βάσει των ονομάτων αναμένεται ανάμεσα στις Μπορντό και Μαρσέιγ, οι οποίες ωστόσο βολοδέρνουν την τρέχουσα περίοδο στη μέση της βαθμολογίας.

Παιχνίδι δίχως αύριο είναι αυτό της Νις με την Οσέρ, ειδικά για τους φιλοξενούμενους που βρίσκονται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, θα σημάνει ουσιαστικά τον υποβιβασμό στην Λιγκ 2. Όσο για τους γηπεδούχους είναι έναν πόντο πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού και θέλουν τους βαθμούς για να νιώσουν πιο ασφαλείς στη συνέχεια.

Το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται στο Ζερλάν, εκεί όπου η Ολυμπίκ Λιόν φιλοξενεί τη Λοριάν. Οι «λιονέ» ελπίζουν μόνο στην 3η θέση καθώς ο τίτλος έμεινε και φέτος μακρινό όνειρο, ενώ οι φιλοξενούμενοι δίνουν μάχη για την παραμονή, αλλά εκτός έδρας είναι κάκιστοι.

Αναλυτικά η 33η αγωνιστική του Σαμπιονά

Σάββατο 21/4 20.00

Καέν-Σεντ Ετιέν
Ντιζόν-Λιλ
Εβιάν-Τουλούζ
Μονπελιέ-Βαλενσιέν
Νις-Οσέρ
Μπρεστ-Ρεν
Μπορντό-Μαρσέιγ

Κυριακή 22/4

18.00
Αζαξιό-Νανσί
Παρί Σεν Ζερμέν-Σοσό

22.15
Λιόν-Λοριάν



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: