Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Ρίχνουν "γέφυρες" σε Πάλμα!

Πρόθεση της "νέας τάξης πραγμάτων" στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ είναι να φέρει ξανά τον Κύπριο επιχειρηματία κοντά στην ομάδα.
Ρίχνουν "γέφυρες" σε Πάλμα
Μετράμε αντίστροφα για την γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης, στην οποία αναμένεται να δρομολογηθούν οι τελικές εξελίξεις για την "αλλαγή σκυτάλης" στη διοίκηση.

Ο Γιάννης Δαμιανίδης θα αποτελέσει παρελθόν μετά από 12 χρόνια στην ΚΑΕ, αφού θα υποβάλει την παραίτησή του, ανοίγοντας το δρόμο για να σχηματιστεί διοίκηση Πρωτοδικείου.
Οι επαφές του Λευτέρη Αρβανίτη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί και στις 23 του μήνα προβλέπεται να ανακοινωθούν τα ονόματα αυτών που θα συμμετάσχουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου. Σύμφωνα με πληροφορίες του AllAboutARIS.com, πρόθεση των ανθρώπων που θα εκφράζουν τη νέα τάξη πραγμάτων είναι να χτυπήσουν και την πόρτα του Πέτρου Πάλμα. Ο Κύπριος επιχειρηματίας βρέθηκε πέρσι κοντά στο να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ΚΑΕ, αλλά τελικώς εγκατέλειψε λόγω «διαφορετικής φιλοσοφίας» με την διοίκηση. Ωστόσο, δήλωσε «στρατιώτης του ΑΡΗ» και πρόθυμος να βοηθήσει υπό διαφορετικές συνθήκες. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται τώρα φέρεται να βρίσκουν θετικό τον κ. Πάλμα και θα γίνει μία συζήτηση μαζί του ώστε να βοηθήσει κι αυτός τη νέα προσπάθεια που γίνεται…

πηγή: allaboutaris.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: