Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Γκολ πρόκρισης ο Ρεγκέιρο για τη Λανούς!!

Η Βάσκο Ντα Γκάμα επικράτησε με 2-1 της Λανούς, αλλά οι Αργεντινοί έχουν το πλεονέκτημα ενόψει του επαναληπτικού της 9ης Μαΐου.
Το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε πως ο πρώην άσος του Άρη, Μάριο Ρεγκέιρο, στο 62ο λεπτό μπορεί να αποδειχθεί «χρυσό». Άλλωστε η Λανούς του Γκάμπριελ Σούρερ, πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, θα υποδεχθεί τη Βάσκο την επόμενη εβδομάδα έχοντας το ελάχιστο δυνατό μειονέκτημα σε περίπτωση ήττας στο πρώτο παιχνίδι διπλής σειράς.
Στο 28ο λεπτό, ο Αλεσάντρο είχε ανοίξει το σκορ. Μάλιστα οι Βραζιλιάνοι οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ 2-0, αφού ο Ντιέγκο Σόουζα πέτυχε γκολ στο 42ο λεπτό.
Συνολικά οι Βραζιλιάνοι παρατάχθηκαν με ιδιαίτερα επιθετικό σχήμα, αλλά απώλεσαν τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιούργησαν. Επίσης, στο 82ο λεπτό, ο Τέο Γκουτιέρεζ παραλίγο να ισοφαρίσει για τη Λανούς, όταν ο Ρεγκέιρο τον έφερε σε πλεονεκτική θέση.
Βάσκο Ντα Γκάμα: Φερνάντο, Φάγκνερ, Ρενάτο Σίλβα, Τιάγκο Φέλτρι, Φελίπε (63' Φελίπε Μπάστος), Ροντόλφο, Ζουνίνιο, Ντιέγκο Σόουζα (70' Κάρλος Αλμπέρτο), Ρομούλο (41' Εντουάρντο Κόστα), Αλεσάντρο, Έντερ Λουίς.
Λανούς: Μαρτσεσίν, Βελάσκεζ, Αραούχο, Μπραγκιέρι, Γκολτζ, Καμορανέζι (85' Γκονζάλεζ), Βαλέρι (63΄Ρομέρο), Φρίτζλερ, Πιζάρο, Παβόνε (71' Γκουτιέρεζ), Ρεγκέιρο.



πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: