Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στραματσιόνι: «Θέλουμε νίκες»

Στραματσιόνι: «Θέλουμε νίκες»
Την πεποίθησή του πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη σχετικά με τη διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στο Champions League, εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Ο τεχνικός των «νερατζούρι» τόνισε πως θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στα εναπομείναντα παιχνίδια, ξεκινώντας από αυτό κόντρα στη Μίλαν (6/5).

«Δεν μπορούμε να περιμένουμε, θέλουμε νίκες και θέλουμε να το κάνουμε άμεσα, ξεκινώντας με το παιχνίδι κόντρα στη Μίλαν. Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και στο τέλος να δούμε σε ποια θέση θα πλασαριστούμε
», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός, ο οποίος συμπλήρωσε πως επιθυμούν να επιστρέψουν στα καλά αποτελέσματα, μετά την ήττα από την Πάρμα.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για το ντέρμπι, αντλώντας δύναμη από τη θέλησή μας. Και αυτό έβλεπα στα μάτια των παικτών μου, μετά τον αγώνα», πρόσθεσε.

Η Ίντερ βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος, απέχοντας τρεις βαθμούς από την τρίτη θέση (στην οποία βρίσκεται η Νάπολι) που οδηγεί στο Champions League.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: