Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Θα πάρουμε αμυντικό χαφ και 10άρι»

Στο τραπέζι έδωσαν το παρών και παράγοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο λόγος για τους Σάββα Θεοδωρίδη, Γιάννη Μώραλη, Γιάννη Βρέντζος ενώ στην ταβέρνα που παρατέθηκε το γεύμα παραβρέθηκε και ο Σωκράτης Κομινάκης.
«Θα πάρουμε αμυντικό χαφ και 10άρι»
Πέραν του Βαγγέλη Μαρινάκη που συνοδευόταν από τον Σάββα Θεοδωρίδη και τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, με τους εκπρόσωπους του Τύπου μίλησε και ο διεθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, που ήταν μαζί με τον Κώστα Βερνίκο.

Ανάμεσα στα άλλα ο Γιάννης Βρέντζος χαρακτήρισε δύσκολη την περίπτωση του Έμερι (σ.σ. κάτι που έκανε και πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ) ενώ για το ζήτημα του τεχνικού τόνισε ότι «μετά την φιέστα θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Μέχρι τα τέλη Μαϊου ελπίζουμε να υπάρξει κάτι για τον προπονητή.

Δεν κοιτάμε μόνο στην Πορτογαλία και την Ισπανία. Βλέπουμε και σε άλλες χώρες για τεχνικό. Όσο για τα μεταγραφικά ο Μασάδο είναι ένας παίκτης που μας αρέσει. Εκτιμώ ότι θα πάμε για 2 παίκτες στο κέντρο. Ο ένας θα είναι αμυντικό χαφ και ο άλλος δεκάρι».


Ο παράγοντας των πρωταθλητών Ελλάδας γνωστοποίησε ότι από τον Ολυμπιακό κοίταξαν την περίπτωση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, αδερφού του Παναγιώτη της Ξάνθης, δίχως όμως να προχωρήσει κάτι. Υποστήριξε ακόμα ότι για τους Έλληνες παίκτες που έχουν γραφτεί δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό.

Και ο Βρέντζος κατέστησε σαφές ότι δεν έχει έρθει πρόταση για παίκτη του Ολυμπιακού ενώ για τους δανεικούς είπε πως οι συζητήσεις θα γίνουν μόνο για τον Μακούν, δίχως να είναι βέβαιο το τι θα συμβεί. «Ο Ορμπάιθ φαίνεται πως γυρίζει στην Ισπανία, ο Μαρκάνο δεν θα συνεχίσει, οπότε η κουβέντα γίνεται μόνο για τον Μακούν. Όσον αφορά στους Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς και Μοντέστο θα κοιτάξουμε να τους κρατήσουμε όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι ακόμα. Στον Μέλμπεργκ έχει γίνει πρόταση ενώ για τους υπόλοιπους θα δούμε», τόνισε ενώ ρωτούσε στην συνέχεια τους δημοσιογράφους εάν θεωρούν εκείνοι πως αξίζει τον κόπο ο Ολυμπιακός να δώσει όσα ζητά η Άστον Βίλα για τον Μακούν για να ακολουθήσει κουβέντα για την φυσική του θέση και το πως θα μπορούσε να αξιοποιηθεί διαφορετικά από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του Αριέλ Ιμπαγάσα θα έρθει για συζητήσεις στην Αθήνα μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Διαφορετικό μπάτζετ σε σχέση με πέρυσι

Για το μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου πως θα είναι σύμφωνα με τις... απαιτήσεις και τις δυσκολίες της σημερινής εποχής. «Βλέπουμε την διαφορά σε σχέση με πέρυσι καθώς παίκτες που ζητούσαν πολύ περισσότερα χρήματα, φέτος έχουν πέσει αρκετά. Όπως είναι λογικό λοιπόν τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι ίδια με της προηγούμενης σεζόν». Στο ίδιο μήκος κύματος είχε περίπου κινηθεί προηγουμένως και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Εκτός αυτού για την προετοιμασία τονίστηκε ότι δεν θα γίνει στο Ζέεφελντ λόγω της παρουσίας της Μάντσεστερ Σίτι εκεί αλλά σε κάποιο άλλο προπονητικό κέντρο της Αυστρίας. Επιπλέον διευκρινίστηκε ότι πέραν του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και το φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι θα γίνουν σίγουρα και άλλα φιλικά ματς.

Για το στιλ ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, τον επόμενο προπονητή και το κατά πόσον θέλουν στον Ολυμπιακό να μοιάζει με τον Βαλβέρδε οι κ.κ. Μαρινάκης και Βρέντζος είπαν ότι θέλουν οι Πειραιώτες να παίζουν ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Είναι πάντως χαρακτηριστικό ότι τόσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ όσο και ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας κάθισαν υπομονετικά και απάντησαν σε όσες πιο πολλές απορίες των δημοσιογράφων γινόταν ενώ δεν έλλειψαν και το χιούμορ και τα σχετικά πειράγματα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: