Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

«Φωτιά» από την πρεμιέρα!!

Ηδη μετά την χθεσινή πρεμιέρα των πλέϊ-οφ το μίνι αυτό πρωτάθλημα πήρε φωτιά, με τον ΠΑΟΚ να πλησιάζει στο δίποντο τον προπορευόμενο ΠΑΟ. Η ΑΕΚ με την ήττα της έμεινε πίσω και αν λέει ο Νίκος Κωστένογλου, πως αδικείται από το αποτέλεσμα δεν έχει άδικο. Η ισοπαλία, παρά τις καλές ευκαιρίες που έχασαν οι γηπεδούχοι, με τους Φωτάκη και Αθανασιάδη να χάνουν τα σίγουρα, στο 34' και 32' αντίστοιχα, ήταν το σχεδόν σίγουρο αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου έχει τους δικούς του κανόνες.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με την ενδεκάδα που ο Μπόλονι θεωρεί ιδανικότερη, αλλά η κούραση είναι πλέον το μεγάλο ερωτηματικό της ομάδας για την συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ οφείλει ασφαλώς να βελτιώσει την επιθετική αποτελεσματικότητα του αλλά στην άμυνα τα σημάδια φθοράς δεν καλύπτονται εύκολα. Θέλει πολύ κουράγιο στα παιχνίδια που ακολουθούν για να παραμείνει όρθια η ομάδα αν και το ηθικό που κέρδισε χθες ήταν πολύ μεγάλο.

Η ΑΕΚ είχε προβλήματα απουσιών. Χωρίς Δέλλα και Μανωλά στην άμυνα ήταν αναγκασμένη να παίξει με νέα παιδιά σαν τους Μπουγαϊδη, Φούντα, αλλά παρά την υπεροχή της στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ. Και όχι μόνο αυτό αλλά ο Κωνσταντόπουλος δεν κατάφερε να σώσει την εστία του στο τέλος.
Στα θετικά της αναμέτρησης η καλή διαιτησία του Τάσου Κάκου, που είναι σήμερα ο κορυφαίος Ελληνας διαιτητής και έβγαλε το παιχνίδι με άνεση και δικαιοσύνη.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: