Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τυχερή η Μπόκα και πάει με 2-1 στη Χιλή!!

Η Ουνιόν Εσπανιόλα κοίταξε στα «μάτια» την Μπόκα Τζούνιορς, αλλά ηττήθηκε με 2-1 στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες.
Οι Χιλιανοί στάθηκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και απώλεσαν ισάριθμες ευκαιρίες, αν όχι περισσότερες από την Μπόκα. Τελικά αποχώρησαν με 2-1 παθητικό, αλλά το σκορ θεωρείται ανατρέψιμο στον επαναληπτικό της 9ης Μαΐου, ειδικά αν η Ουνιόν επαναλάβει εμφάνιση σαν αυτή στο «Bombonera».
Η Μπόκα είχε φανατική υποστήριξη των οπαδών της, αλλά απαιτήθηκε γκολ του Σαντιάγκο Σίλβα στο 89ο λεπτό, ώστε να διαμορφωθεί το θετικό αποτέλεσμα. Ο Ουρουγουανός στράικερ δέχθηκε την ασίστ από τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος των Αργεντινών. Άλλωστε ο έμπειρος μέσος είχε ανοίξει το σκορ στο 24ο λεπτό.
Σε μία από τις πολλές ευκαιρίες της Εσπανιόλα, ο Σεμπάστιαν Χάιμε ισοφάρισε σε 1-1 στο 72ο λεπτό. Στο 90ό λεπτό ο Ντιέγκο Σκότι αποβλήθηκε και άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες, αλλά η Μπόκα δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή.
Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν, Τσιάβι, Σόσα, Ροντρίγκεζ, Ινσουαράλντε, Ρικέλμε, Ερβίτι, Λεντέσμα (46' Ριβέρο), Έρμπες (81' Μίνιο), Τσβίτανιτς (66' Μούσε), Σίλβα.
Ουνιόν Εσπανιόλα: Λόμπος, Κουριμίγια, Σκότι, Μένα, Βιγιάγκρα (58' Ολάρα), Αμπουέρο, Λεάλ, Κορντέρο, Ντίαζ (90' Βέκιο), Χερέρα, Χάιμε (81' Πινέδα).



πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: