Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Γκαλιάνι: «Έχω φωτογραφίες με το γκολ του Μουντάρι στο κινητό μου»

Γκαλιάνι: «Έχω φωτογραφίες με το γκολ του Μουντάρι στο κινητό μου»
Αδύνατο είναι για τον Αντριάνο Γκαλιάνι να αφήσει πίσω την ιστορία του ντέρμπι στο «Σαν Σίρο» με το κανονικό γκολ του Σούλεϊ Μουντάρι κόντρα στη Γιουβέντους, που δεν μέτρησε, όπως τόνισε με δηλώσεις του.

«Μετά το πρωτάθλημα θα συζητήσουμε επί του θέματος με μεγαλύτερη ηρεμία. Στο τηλέφωνό μου έχω φωτογραφίες με το γκολ του Μουντάρι όπως και με αυτό του Ρομπίνιο, που αν και κανονικά δεν μέτρησαν, αλλά πιο συχνά κοιτάζω το πρώτο», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Μίλαν, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στην χθεσινή (2/5) ισοπαλία της «Γηραιάς Κυρίας» με την Λέτσε, που έφερε τους «ροσονέρι» στο -1 από την κορυφή της Serie A.

«Ήμουν στα αποδυτήρια και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα όταν μου είπαν ότι η Λέτσε ισοφάρισε», δήλωσε ο 67χρονος και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, το μόνο που θα πω είναι ότι κάνουμε μία καταπληκτική σεζόν. Έχουμε συγκεντρώσει 77 βαθμούς με μόνο δύο παιχνίδια να απομένουν. Οπότε ας κοιτάξουμε μπροστά και ας μην τα παρατήσουμε μέχρι να χαθούν όλα».

Τέλος, αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια και αποκάλυψε ότι η Μίλαν δεν σκοπεύει να κάνει πολλές προσθήκες σε ό,τι αφορά την επιθετική της γραμμή. «Δεν σκεφτόμαστε να κάνουμε αλλαγές. Έχουμε πολύ καιρό στη διάθεσή μας μέχρι τις 31 Αυγούστου για να σκεφτούμε πώς θα κινηθούμε μεταγραφικά», κατέληξε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: