Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Tη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ!!

Ο Σήφης Κορωνάκης φαίνεται να έχει επωμιστεί τη συγκρότηση της λίστας που θα κατατεθεί την Δευτέρα στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου.
Tη Δευτέρα στο Πρωτοδικείο ο ΟΦΗ
Ο Κορωνάκης έχει μπαράζ επαφών με ανθρώπους τις εμπιστοσύνης του και την Δευτέρα αναμένεται η λίστα να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου για την συγκρότηση προσωρινής διοίκησης στον ΟΦΗ.
Ο Γενικός αρχηγός του ΟΦΗ φαίνεται να έχει καταλήξει σε μια ομάδα ατόμων οι οποίοι θα κληθούν να αναλάβουν τα ηνία της ΠΑΕ μέχρι να βρεθεί λύση και φυσικά έχουν να τρέξουν σημαντικά ζητήματα καθώς η ομάδα βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο σταυροδρόμι.
Ο Κορωνάκης κρατά σιγή ιχθύος για τους ανθρώπους που έχουν απαντήσει θετικά στην πρόταση του αλλά και σε αυτούς που περιμένει την πρόταση του. Στην λίστα των ατόμων αυτών δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια άτομα από την απερχόμενη Διοικούσα Επιτροπή.
Οι επαφές αναμένεται να κορυφωθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο, ενώ τα άτομα που θα συμμετάσχουν θα κληθούν να καταβάλουν άμεσα ένα ποσό κοντά στις 30.000 ευρώ έκαστος ώστε να μαζευτούν τα 300.000 ευρώ που χρειάζεται άμεσα η ομάδα για τις υποχρεώσεις της.
Η νέα διοίκηση έχει να τρέξει αρκετά θέματα καθώς υπάρχουν οι προσφυγές που πρέπει να τακτοποιηθούν ενώ πρέπει να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός εν όψει της νέας χρονιάς.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: