Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο . Δαμιανίδης δήλωσε ότι αποχωρεί από το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε.

Εγινε η γενική συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ Άρης που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Επικράτησε κλίμα συναίνεσης και ομοψυχίας, με το χρίσμα να δίνεται -όπως αναμενόταν- στον στον Λευτέρη Αρβανίτη, ο οποίος θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας ώστε οι «κίτρινοι» να βγουν από το αδιέξοδο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης: «Συνήλθε σήμερα η αυτόκλητη καθολική γενική συνέλευση της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ 2003, στην οποία έγινε ενημέρωση από τον ορκωτό ελεγκτή κ. Τσάκλη για την επισκόπηση που έκανε στα οικονομικά στοιχεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ 2003.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε. κ. Δαμιανίδης δήλωσε ότι αποχωρεί από το Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. και θα συναντηθεί αύριο με τον Γενικό Γραμματέα του Α.Σ. ΑΡΗ κ. Αρβανίτη , προκειμένου να συζητήσουν επιμέρους θέματα της παραίτησης του.

Θεσσαλονίκη, 2/5/2/2012».

Ο Γιάννης Δαμιανίδης αποχωρεί από τη διοίκηση του Άρη μετά από περίπου 12 χρόνια, υποβάλλοντας την παραίτηση, που άνοιξε το δρόμο για να κατατεθεί αίτηση στο Πρωτοδικείο από τον ΑΣ Άρης για το διορισμό διοικούσας επιτροπής.

Στην αντίπερα όχθη, ο κ. Αρβανίτης δήλωσε ότι αυτός και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να αναλάβουν την ομάδα και να διευθετήσουν τα χρέη τα οποία αγγίζουν τα 5 εκατ. ευρώ. Στη συνέλευση το παρών έδωσαν οι κ. Παπαϊωάννου, Πόππης, Ανωνιάδης, Πουλιτσίδης («Γένεσις»), ο Θανάσης Τζεβελέκης, ο Λευτέρης Αρβανίτης εκ μέρους του Α.Σ, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης, αλλά και ο νομικός Χρήστος Γρόλλιος. Τέλος, αποφασίστηκε η δημιουργία μας βάσης Αρειανών παραγόντων οι οποίοι θα συνεισφέρουν οικονομικά κάθε χρόνο και το ποσό που θα συγκεντρώνεται θα πηγαίνει στην εφορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: