Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Δώνης: «Πιο επικίνδυνος εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει «στα υπόψιν» τον Λαζαρίδη, ενώ παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ πιο έμπειρη ομάδα από τον Ατρόμητο.

Για το ενδιαφέρον του Ατρομήτου για τον ποδοσφαιριστή του Άρη, Νίκο Λαζαρίδη, ο Δώνης αποκαλυψε ότι παρακολουθεί τον παίκτη: «Το πρώτο πράγμα που θέλει να λύσει η διοίκηση είναι το αν θα μείνει το προπονητικό τιμ. ήδη έχω σχεδιάσει τον προγραμματισμό και έχω ήδη δηλώσει τις προτιμήσεις μου. Ο Λαζαρίδης είναι ένας πολύ καλός στόπερ και με βασικό πλεονέκτιμα το ότι είναι αριστεροπόδαρος. Έχουμε ασχοληθεί μαζί του και έχει πολλά πλεονεκτήματα».

Ενώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είπε: «Πιστεύω ότι αν δεν είχαμε την ψυχολογική αλλά και σωματική πίεση στον τελικό κυπέλλου, και ήμασταν καλύτερα θα μπορούσαμε να "χτυπήσουμε" και το χθεσινό ματς. Εμείς είμαστε μία ομάδα που πηγαίνει βήμα-βήμα. Στόχος πάντα θα πρέπει να είναι η πρώτη θέση, παρότι έχουμε τις λιγότερες πιθανότητες στα πλέι-οφ. Ο Ατρόμητος μέσα στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να κοντράρει τους πιο έμπειρους αντιπάλους, αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε εύκολα το αποτέλεσμα. Δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι για Τσάμπιονς Λιγκ, ΠΑΟκ και Παναθηναϊκός είναι καλύτεροι και πιο έμπειροι, αλλά αν μπορούμε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε την δεύτερη θέση, θα είναι η μεγαλύτερη έκπληξη της δεκαετίας».

Μιλώντας για τα πλέι-οφ και για το επερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος εκτός έδρας, στην έδρα του πρέπει να ανοιχτεί και αυτό του δημιουργεί άγχος. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι στο Περιστέρι με αυτά τα δεδομένα. Θα δούμε τι έκβαση θα πάρουν τα πλέι-οφ σε δύο αγωνιστικές. Δώσαμε νέο ενδιαφέρον με την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Ενώ για το ενδεχόμενο βράβευσής του, ως ο προπονητής της χρονιάς στα βραβεία της NOVA, δήλωσε: «Δεν περιμένω πως θα είμαι ο καλύτερος έλληνας προπονητής. Πιστεύω ότι η διαδικασία θα πρέπει να γίνεται διαφορετικά και όχιι τύπου big brοther με μυνήματα. Θα έπρεπε να ψηφίζουν έγκριτοι δημοσιογράφοι και άνθρωποι του χώρου. Δεν είμαι υπέρ του να ψηφίζει ο κόσμος, καθώς ο οπαδισμός στην Ελλάδα ξέρουμε τι διαστάσεις έχει. Θεωρώ ότι θα είναι άδικο για τους προπονητές των «μικρών» ομάδων».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: