Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Αντώνης Σαμαράς: "Στο 87' ρε Ανδρέα;"

Το τετ α τετ του Αντώνη Σαμαρά με τον Ανδρέα Δημητρέλο στο αεροπλάνο της επιστροφής από Θεσσαλονίκη! Η συνομιλία του προέδρου της ΝΔ με τον πρόεδρο της Ένωσης για την ήττα από τον ΠΑΟΚ, τα χρέη και το άρθρο 44.
Αντώνης Σαμαράς: "Στο 87' ρε Ανδρέα;"
Η επιστροφή της ΑΕΚ από την Θεσσαλονίκη έγινε σε κλίμα μουντό. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, έδειχναν απογοητευμένοι μετά την απρόσμενη (όπως αυτή ήρθε) ήττα από τον ΠΑΟΚ και γενικότερα δεν υπήρχε διάθεση για πολλή κουβέντα, ούτε στο γεγονός ότι στο ίδιο αεροπλάνο επέβαινε ο πρόεδρος της Ν. Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μπορούσε να αλλάξει τη διάθεση κανενός...
Πάντως, ο ηγέτης του συγκεκριμένου κόμματος, παρουσίασε με την συμπεριφορά του μεγάλο ενδιαφέρον για την κατάσταση την οποία έχει περιέλθει (οικονομικά) η ΑΕΚ ως εταιρεία και ρώτησε σχετικά τον πρόεδρο της Ένωσης, Ανδρέα Δημητρέλο, δείχνοντας ότι γνωρίζει τα όσα έγιναν λίγες ώρες πριν στην Τούμπα.
Ακολουθεί ο διάλογος των δύο ανδρών:
Σαμαράς: "Ρε Ανδρέα, στο 87';".
Δημητρέλος: "Είναι η μοίρα μας, όταν παίζουμε καλύτερα να χάνουμε στο τέλος".
Σαμαράς: "Μαθαίνω διάφορα, είναι η οικονομική κατάσταση στην ΑΕΚ τόσο δύσκολη"
Δημητρέλος: "Είναι τα προβλήματα υπαρκτά και μεγάλα. Ειδικά προς την εφορία και προς το Δημόσιο".
Σαμαράς: "Ξέρω ότι είσαι σε συνεχή διαπραγμάτευση με την εφορία, έχεις καταφέρει να φτάσεις σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα;"
Δημητρέλος: "Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια, οι φορείς δείχνουν κατανόηση, όμως η ΑΕΚ χρειάζεται περισσότερα πράγματα από λόγια και υποσχέσεις.
Πρέπει για να είναι βιώσιμη, να ρυθμιστούν οι οφειλές της προς την εφορία και τους δημοσίους φορείς. Πάντως εμείς ως διοίκηση, έχουμε θέση ως προτεραιότητα τη νομιμότητα της εταιρείας".
Η συζήτηση του προέδρου της ΑΕΚ με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, έγινε σε πολύ αυθόρμητο και ποδοσφαιρικό επίπεδο.
Ο κ. Σαμαράς, έδειξε ότι γνωρίζει τα πάντα για την κατάσταση την οποία έχει περιέλθει η Ένωση, έκανε συγκεκριμένες ερωτήσεις και φάνηκε ότι έχει ενοχληθεί από την εικόνα που είχε η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.
Τον καθυστέρησε η ΑΕΚ...
Αξίζει να σημειωθεί, πως το αεροπλάνο που μετέφερε τον κ. Σαμαρά αλλά και την αποστολή της ΑΕΚ, ήταν η τελευταία πτήση με αποτέλεσμα ο ηγέτης της Ν.Δ. να περιμένει την ομάδα της Ένωσης, καθώς λόγω του περιστατικού με τον Φούντα η άφιξη της αποστολής στο Μακεδονία άργησε.
Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: