Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στέλνουν Τούμπα τον Ταυλαρίδη

Ο Στάθης Ταυλαρίδης, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι, με σενάρια από τη Κρήτη να τον εμφανίζουν κλεισμένο στον «δικέφαλο».
Στέλνουν Τούμπα τον Ταυλαρίδη
Σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν από τη Κρήτη, σήμερα ο 32χρονός κεντρικός αμυντικός μάζεψε τα πράγματά του και μετακόμισε από το νησί, με προορισμό για τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, αυτοί που βγάζουν τα σενάρια ισχυρίζονται πως αυτή η μετακόμιση έχει γίνει για προσωπικούς λόγους.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, που λένε πως είναι κλεισμένος στον ΠΑΟΚ και εδώ πρέπει να δούμε το τι είπε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ τελευταία φορά που ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα, περίπου πριν κανά μήνα.

Και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας και ο τεχνικός διευθυντής Παντελής Κωνσταντινίδης, πρέπει να ξεκαθαριστεί πως εκτιμούν πολύ σαν χαρακτήρα τον Ταυλαρίδη.

Μάλιστα ο πρώτος, τον ήθελε το περασμένο καλοκαίρι ως μία εναλλακτική λύση.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΟΚ σήμερα δεν γνωρίζουν καν το μπάτζετ της ομάδας, δεν γνωρίζουν αν θα υπάρχει ή όχι επενδυτής και γενικά, δεν αισθάνονται πως είναι σε θέση να ξεκινήσουν τις ενέργειες για την ενίσχυση της ομάδας, παρότι έχουν στα χέρια τους το πλάνο που θα κινηθούν αν δεν βρεθούνε χρήματα.
Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: