Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μπήκε για τα καλά στο κόλπο!!

Το γκολ του Γεωργιάδη έβαλε τον ΠΑΟΚ για τα καλά στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και του εισιτηρίου του Τσάμπιονς Λιγκ. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Μπήκε για τα καλά στο κόλπο
Μια νίκη που ήρθε στην εκπνοή σε ένα παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε. Αλλά τι σημασία έχει το θέαμα μπροστά στην ουσία της ανατροπής των δεδομένων και των προγνωστικών που πέτυχε χθες ο ΠΑΟΚ; Ετσι δεν είναι;
Με την ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ κρατάει πολύ γερά το χαρτί στα χέρια του, αρκεί να μην επαναλάβει λάθη του παρελθόντος και κυρίως του φετινού πρωταθλήματος. Και αναφέρομαι στην παροδική επιπολαιότητα που έχει δείξει.
Εάν παραμείνει σοβαρός μπορεί κάλλιστα να πάρει το εισιτήριο. Βέβαια, σε μία τέτοια εξαιρετική περίπτωση η πίκρα για τη διοίκηση και κυρίως για τον ίδιο τον Ζήση Βρύζα θα είναι μεγάλη. Με την έννοια ότι θα βλέπει αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ να προκρίνεται στο Τσάμπιονς Λιγκ και την ίδια στιγμή θα σκέφτεται και θα ξέρει ότι δεν θα έχει εκ των πραγμάτων την οικονομική δυνατότητα να ενισχυθεί και να ανταποκριθεί σε αυτήν την κορυφαία διοργάνωση. Και αναφέρομαι στα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα.
Διότι αύριο μπορεί να μπει ο Σαββίδης ή ο Καμπάνης ή κάποιος άλλος και να δώσει τα χρήματα που απαιτούνται για να ξεπεράσει τα εμπόδια ο ΠΑΟΚ. Ολα αυτά όμως είναι υποθετικά αυτή τη στιγμή, αν και θα είναι κρίμα ο ΠΑΟΚ να πάρει το εισιτήριο και να μην έχει χρήματα να αντεπεξέλθει. Σημασία αυτή τη στιγμή για τον ΠΑΟΚ έχει η νίκη που πέτυχε σε βάρος της ΑΕΚ μια και μπαίνει για τα καλά στη μάχη του εισιτηρίου.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: