Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Θα έχουν σασπένς τα play offs!!

Τελικά τα play offs της Σούπερ Λίγκας που ξεκίνησαν χθες δεν θα είναι άνοστα και άοσμα, όπως πολλοί περίμεναν λόγω του +4 του Παναθηναϊκού από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ατρόμητο. Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου
Θα έχουν σασπένς τα play offs
Κι αυτό γιατί ο Φερέϊρα με τις αλχημείες που έκανε στο α΄ημίχρονο του αγώνα με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ κατάφερε να μετατρέψει το +4 σε +2 από τον ΠΑΟΚ και σε +1 από τον Ατρόμητο.
Κι επειδή ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο ντέρμπι των δικεφάλων την ΑΕΚ, χωρίς να είναι καλύτερος από την ομάδα του Κωστένογλου, της έβαλε τη θηλιά στο λαιμό!
Αυτό σημαίνει ότι το αθηναϊκό ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού την Δευτέρα, 7 Μαϊου, είναι για την γηπεδούχο Ένωση μονόδρομος. Μόνο με τη νίκη και το τρίποντο μπορεί να μείνει ζωντανή στο υπόλοιπο της διοργάνωσης. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι υπόλοιπες 4 αγωνιστικές θα είναι τυπική διαδικασία γι αυτήν.
Εκτός κι αν στο Περιστέρι ο Ατρόμητος με τον ΠΑΟΚ κολλήσουν στην ισοπαλία, οπότε και με ένα βαθμό (σε πιθανό «Χ») η ΑΕΚ θα διατηρήσει τις όποιες (έστω και μειωμένες) ελπίδες της.
Σε κάθε περίπτωση, είχαμε πει από την κλήρωση των play offs, ότι τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών θα κρίνουν πολλά. Στη χθεσινή 1η αγωνιστική «φρέναρε»ο Παναθηναϊκός.
Οι πράσινοι παραμένουν το φαβορί στο μίνι πρωτάθλημα, αφούέτσι κι αλλιώς είναι στην κορυφή με 5 βαθμούς.
Ωστόσο η εικόνα τους του α΄ημιχρόνου θα πρέπει να μεταβληθεί στα υπόλοιπα ματς, αν θέλουν να διατηρήσουν αυτόντον τίτλο του φαβορί.
Η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς της Τούμπας γιατί ήταν καλύτερη από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετά από καιρό έπαιξε κομπλέ. Αντίθετα, ο Κωστένογλου είχε απουσίες βασικών παικτών.
Ο ΠΑΟΚ πάντως, τα έχει πάει καλύτερα στα εκτός έδρας ματς από ότι στην Τούμπα και γι αυτό το γκολ του Γεωργιάδη κόντρα στην ΑΕΚ τον έβαλε σε καλύτερη μοίρα από την Ένωση.
Το γεγονός είναι ότι η διαδικασία δεν θα είναι και τόσο «εύκολη»όπως αναμενόταν, αλλά θα έχει σασπένς, ειδικά αν η ΑΕΚ τα καταφέρει την Δευτέρα απέναντι στο τριφύλλι.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: