Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επόμενη στάση... Ομόνοια για Τσιάρτα!!

Δύο παλαίμαχοι παίκτες της ΑΕΚ είναι βασικοι υποψήφιοι για την ανάληψη δύο θέσεων στην κυπριακή Ομόνοια. Ο λόγος για τον Βασίλη Τσιάρτα και τον Γιώργο Σαββίδη.
Επόμενη στάση... Ομόνοια για Τσιάρτα!
Μετά την παραίτηση του Χριστάκη Γεωργίου από το πόστο του γενικού αρχηγού στην Ομόνοια, η Κυπριακή ομάδα ψάχνει να βρει νέο άτομο στην θέση του αλλά και τεχνικό διευθυντή.
Δύο πρώην παίκτες της ΑΕΚ είναι μέσα στους βασικούς υποψήφιους για την ανάληψη των δύο αυτών θέσεων. Ο πρώτος είναι ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος είχε αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στην Ομόνοια, ενώ είχε πέρασμα ως προπονητής και σκάουτερ στο παρελθόν. Έφυγε πέρσι από τους “πράσινους” μετά από έντονες διαφωνίες με την διοίκηση της ομάδας ενώ είχε θέση σκάουτερ, λόγω των κακών μεταγραφικών επιλογών που έγιναν. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε κρούση στον Γιώργο Σαββίδη να επιστρέψει στα κοινά της ομάδας στο πόστο του γενικού αρχηγού.
Ο δεύτερος είναι ο Βασίλης Τσιάρτας που τις τελευταίες μέρες ακούγετε έντονα το όνομα του - μαζί με άλλα - για την θέση του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Λευκωσίας.
ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: