Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Μήτογλου: «Μεγάλο ταλέντο ο Σταφυλίδης»

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μήτογλου, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την πορεία του «Δικεφάλου» και το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Αρχικά τόνισε:

Ο προπονητής δούλεψε στην τακτική και πήγε να χτυπήσει σε τομείς που είχε δει ότι μπορεί. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι και η ΑΕΚ δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ μπήκε με αδράνεια και χαλαρότητα και έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να πιστέψει για κάτι παραπάνω και να έπαιζε πιο φανατισμένα και να κάνει και μερικές ευκαιρίες.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν την εμπειρία όμως. Ευτυχώς που ήρθε το γκολ στο τέλος, γιατί μας έδωσε ψυχολογική δύναμη για το μέλλον, αλλά και τους τρεις βαθμούς. Άρα είμαστε τυχεροί. Τώρα κάποια διαστήματα κακής εικόνας πρέπει να ξεχαστούν και μερικά πράγματα στο παιχνίδι πρέπει οι παίκτες να τα βγάλουν με μεγαλύτερο δυναμισμό και ομαδικότητα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έπαιξε πολύ καλά, αλλά πήρε τους βαθμούς και αυτό είναι το σημαντικό".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε όπως θα ήθελαν οι φίλαθλοί του:

"Η πίεση ότι έπρεπε να κερδηθεί το παιχνίδι και το άγχος δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να παίξει όπως θα ήθελε και τον παρέσυρε σε λάθη. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να μπει από την αρχή για να κερδίζει και να βρεθούν οι λόγοι για τα λάθη και να εμφανιστεί με διαφορετικό και καλό πρόσωπο".

Για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο:

"Είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ, διότι η απόσταση μίκρυνε με την πρώτη θέση και ελπίζουμε ότι την επόμενη αγωνιστική μπορεί να είμαστε και πιο κοντά".

Για τον Σταφυλίδη και την παρουσία του:

"Είναι μεγάλο ταλέντο ο Σταφυλίδης. Επειδή τον παρακολουθώ από μικρό δεν είναι μπακ αριστερό, αλλά χαφ. Έπαιζε και δεκάρι, αλλά και πλάγιος αριστερός επιθετικός.

Η ικανότητά του τεχνικά είναι καλή, μπορεί να σουτάρει, αλλά και να μπει στον άξονα. Άρα, ο προπονητής μπορεί να τον εμπιστευτεί και στα επιθετικά του καθήκοντα. Μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα και είναι άξιοι συγχαρητηρίων οι άνθρωποι που τον στηρίζουν.

Το μεγαλύτερο προσόν του είναι το πάθος του. Και ένα δεύτερο ότι έχει ποδοσφαιρικό θράσος. Έχει τα στοιχεία για να κάνει μεγάλη καριέρα".


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: