Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Τσιρίλο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Για τη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ, που έφερε τον τον ΠΑΟΚ πιο κοντά στη πρώτη θέση των πλέι-οφ, αλλά και τη συνέχεια της διαδικασίας μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του ΠΑΟΚ και όπου βρίσκονταν οι παίκτες σήμερα για αποθεραπεία, το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Βρύζας, ο οποίος μάλιστα συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές τονίζοντάς τους ότι πρέπει να συνεχίσουν έτσι προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος.

Οι δηλώσεις του Τσιρίλο είναι οι εξής:

Για τη νίκη και την εμφάνιση επί της ΑΕΚ: «Για μένα πάνω από όλα μετράει το αποτέλεσμα. Ολοι θέλουμε να παίζουμε καλά, αλλά ο στόχος σε τέτοια παιχνίδια είναι μόνο οι τρεις βαθμοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες και αν ήταν 2-0 θα ήταν φυσιολογικό. Στο δεύτερο ημίχρονο, όσο δεν έρχεται το γκολ, φέρνει πίεση και αυτό μπορεί να σε δυσκολέψει. Χθες όμως σκοράραμε».

Για το αν υπάρχει περισσότερη πίστη στην πρωτιά μετά τη νίκη: «Πιστεύω είναι το ίδιο με το ξεκίνημα...»

Για το περιστατικό με τον Φούντα: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος και πήγα να δω από κοντά. Είμαστε πολύ λυπημένοι για όσα συμβαίνουν στον αθλητισμό εδώ και δύο μήνες με αυτά τα περιστατικά. Εμαθα το πρωί πως το παιδί είναι καλά».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ατρόμητο: «Είμαστε μια πολύ έμπειρη ομάδα σε αυτήν τη διαδικασία. Ξέρουμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. Δεν ξέρεις πότε τι θα γίνει ,στο τέλος κάνεις ταμείο. Είναι μία ιδιαίτερη κατάσταση αυτά τα παιχνίδια και ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε».

Για το γεγονός πως το γήπεδο δε γέμισε πάλι: «Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το πόσο κόσμο είχε. Σε αυτήν την περίοδο, όλοι πρέπει να είμαστε μία συσπειρωμένη οικογένεια, πάνω σε μία γραμμή για τον ίδιο στόχο. Αυτοί που ήταν χθες μας βοήθησαν πολύ και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια, η Τούμπα να γεμίσει και να θυμίζει τα προηγούμενα χρόνια».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: