Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ξεπέρασε γρήγορα την ήττα του!!

Ο Παναθηναϊκός το έχει συνήθεια φέτος στο ΟΑΚΑ να "χάνει" το πρώτο ημίχρονο. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης.
Ξεπέρασε γρήγορα την ήττα του
Αυτή τη φορά μάλιστα έχανε με 0-1. Με γκολ που έχει θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Οτι έφταιγαν δηλαδή στηΝ προσπάθεια του Μπρίτο από δεξιά και την εκτέλεση του Πίτου Γκαρσία από αριστερά πέρα από τους Σπυρόπουλο - Βύντρα και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο και ο Καρνέζης.
Σπάνιο να έχουν ευθύνη και οι πέντε αμυντικοί, αλλά συνέβη στον Παναθηναϊκό. Ταυτόχρονα υπάρχει η συνήθεια του Φερέιρα να θεωρεί βρέξει χιονίσει κάποιους ποδοσφαιριστές του βασικούς και αναντικατάστατους σε ό,τι έχει να κάνει με την αρχική ενδεκάδα.
Οπως οι Κλέιτον, Κατσουράνης. Ο πρώτος περπάταγε κι ο δεύτερος έπαιζε με τα χέρια. Αποτέλεσμα η ομάδα του να παίζει με εννιά κι ο Ατρόμητος όχι μόνο να κερδίζει αλλά να είναι σαφώς καλύτερος.
Ενας Ατρόμητος που δεν τον πήρε από κάτω η ήττα στον τελικό από το γκολ του Φουστέρ ένα λεπτο πριν πάει το παιχνίδι στα πέναλτι. Κάπως έτσι πήγε το ματς στα πρώτα 45 λεπτά.
Με τον Παναθηναϊκό να μη βλέπεται και τον Ατρόμητο να το πηγαίνει στο ρελαντί. Μέχρι να διαπιστώσει δηλαδή ο Φερέιρα το αυτονόητο και να ρίξει σταδιακά στο ματς τους Ζέκα, Καραγκούνη, Νίνη. Ο Παναθηναϊκός πήρε τα πάνω του, ισοφάρισε με τον Τοτσέ στο 55' κι από κει και πέρα κυριάρχησε.
Πίεσε, μετέφερε το ματς στην αντίπαλη περιοχή, έφτιαξε κι έχασε ευκαιρίες. Κάποιες απ' αυτές ήταν από τις κλασικές. Από μια άποψη το τελικό 1-1 τον αδικεί.
Στα δύο αυτά διαφορετικά ημίχρονα το δικό του ήταν πολύ καλύτερο απ' αυτό του Ατρόμητου. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι ο Ατρόμητος πήρε τζάμπα βαθμό.
Οι φιλοξενούμενοι και σ' αυτό το ματς απέδειξαν πόσο συγκροτημένοι είναι σαν ομάδα. Τέσσερις μέρες μετά την ήττα τους στο ίδιο γήπεδο στον τελικό έπαιξαν το παιχνίδι τους σαν να μην τρέχει τίποτα.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: