Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Στο "σκοτάδι" για τον Όεν...!!

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει το θάνατο του Νορβηγού παγκόσμιου πρωταθλητή της κολύμβησης Αλεξάντερ Ντάλε Οεν, την περασμένη Δευτέρα στο Φλάγκσταφ της Αριζόνα.
Στο "σκοτάδι" για τον Όεν...
Η πρώτη νεκροψία, η οποία διενεργήθηκε στη σορό του δεν στάθηκε αρκετή για να εξακριβώσουν οι γιατροί τα αίτια του θανάτου του, αναφέρει η εφημερίδα "Arizona Republic", επικαλούμενη δηλώσεις τοπικής αξιωματούχου. Οι ειδικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο τραυματισμού, ως τώρα όμως δεν έχουν επιβεβαιώσει την αρχική εκτίμηση καρδιακής ανακοπής, αφού ανατομικά δεν προέκυψαν σχετικά ευρήματα. Οι γιατροί συνεχίζουν τις εξετάσεις και αναμένουν τα αποτελέσματα.
Ο 27χρονος Ντάλε Οεν βρέθηκε αναίσθητος το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στα ντους του προπονητικού κέντρου στο Φλάγκσταφ, όπου μαζί με συναθλητές του πραγματοποιούσαν προετοιμασία. Παρά τις επιτόπου προσπάθειες του γιατρού της αποστολής και την άμεση διακομιδή του στο νοσοκομείο, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή.
Ο αδόκητος θάνατός του έχει βυθίσει στο πένθος τη Νορβηγία, για την οποία ο πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ήταν εθνικός ήρωας, ιδιαίτερα μετά τη συμπεριφορά και τις δηλώσεις του πέρυσι στη Σανγκάη, όπου κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο λίγες ημέρες μετά την πρωτοφανή σφαγή 77 συμπατριωτών του στο νησί Ουτόγια.
Πηγή: novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: