Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Θέλει 10 μεταγραφές ο Πλατανιάς»

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου παραδέχτηκε ότι απαιτούνται πολλές αλλαγές για την παραμονή στη Super League.
Τις προσεχείς ημέρες θα συζητήσει η διοίκηση του Πλατανιά με τον Γιάννη Χατζηνικολάου σχετικά με το μέλλον της συνεργασίας τους. Διάθεση υπάρχει και είναι πιθανό να υπάρξει συμφωνία, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να μιλά στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sport FM» και να τονίζει ότι απαιτούνται 10 μεταγραφές για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χατζηνικολάου:
Για την άνοδο του Πλατανιά:
«Αν υπάρχει πίστη, ηρεμία και κάποια αποτελέσματα που σου δίνουν τη δυνατότητα να δεις διαφορετικά το στόχο, αυτό που επιδιώκεις θα έρθει, αρκεί να είσαι προσγειωμένος. Το έργο μας στη Σούπερ Λίγκα θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να εκπροσωπήσουμε επάξια την περιοχή».

Σχετικά με τον ενθουσιασμό που υπάρχει στα Χανιά γι' αυτή την επιτυχία:
«Πριν δέκα μήνες η ομάδα ήταν στη Γ’ Εθνική και σε ένα χρόνο μέσα είμαστε στη μεγάλη κατηγορία. Η δίψα των ανθρώπων σε όλο το νομό είναι πολύ μεγάλη. Γι’ αυτούς ήταν όνειρο ζωής να δουν μία ομάδα από τον τόπο τους στη μεγάλη κατηγορία, συν τοις άλλοις και για να δουν τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες να έρχονται να παίζουν στην περιοχή τους».
Για την διοίκηση των Κρητικών:
«Είναι μία παρέα ανθρώπων, πετυχημένων επιχειρηματιών, που κατάφεραν από την αγάπη τους γι’ αυτό το πράγμα να οδηγήσουν εδώ τον Πλατανιά. Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν κάνουν κινήσεις εντυπωσιασμού και απλώνουν τα πόδια τους μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Φέτος το μπάτζετ ήταν γύρω στις 600.000 ευρώ, πολύ μικρότερο από άλλες ομάδες, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μία νοικοκυροσύνη».
Για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν ώστε να σταθεί η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ:
«Ο σύλλογος από πλευράς οργάνωσης και λειτουργίας δεν ήταν στο επίπεδο για να κάνει πρωταθλητισμό. Τώρα που ανεβήκαμε στη μεγάλη κατηγορία, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά. Θα πρέπει, σε πρώτη φάση, να δούμε ποιοι θα παραμείνουμε και ποιοι όχι, τόσο από το τεχνικό τιμ όσο και από τους παίκτες.
Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Ένας κορμός από την τωρινή ομάδα θα υπάρχει, αλλά θα χρειαστούν τουλάχιστον δέκα ποδοσφαιριστές για να αλλάξουν το επίπεδο της ομάδας και να φέρουν παραστάσεις από τη μεγάλη κατηγορία στα αποδυτήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: