Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Μας ενώνουν περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν»

Ο υποψήφιος για το νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΚΜΑ, Σπύρος Χριστοφορίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου αναφέρθηκε στο νέο σώμα που θα συνεχιστεί, αλλά και στο πνεύμα ομοψυχίας που θα πρέπει να υπάρξει στο εσωτερικό του Άρη.

Αρχικά αναφερόμενος στους υπόλοιπους υποψηφίους είπε: «Με τον Τάσο Δεσύπρη και τον Ηλιάδη μας συνδέει η Λέσχη από το 2009. Από τη Λέσχη τότε μεταπήδησα και στην ΠΑΕ και μας συνδέουν ώρες δουλειάς από τότε. Έχουν ίδιο πνεύμα οι ιδέες μας, όπως και με τον Ναούμ, τον Ταρνατώρο και τον Αλεξανδρίδη. Υπάρχει μια κοινή δεξαμενή ιδεών. Ο καθένας έχει τις ξεχωριστές του θέσεις. Μπορούμε όμως να πούμε ότι αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν».

Για το αν θα μπορέσουν και οι έξι υποψήφιοι να ασκήσουν διοίκηση: «Αν μας τιμήσει το σώμα και εκλεγούμε φυσικά και θα σχηματίσουμε διοίκηση στη Λέσχη. Ο καθένας από μας έχει κοινοποιήσει τη θέση του. Η κοινή μας δήλωση θα θέλει να δείξει την ομοψυχία που υπάρχει και πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια».

Τέλος για τη μη ενεργοποίηση των 10.000 μελών στα κοινά του Άρη: «Να συνειδητοποιήσουν τα 10.000 μέλη την κατάσταση και να γίνουν 20.000 στη Λέσχη η οποία μετονομάστηκε δυστυχώς σε ΚΜΑ. Υπάρχει κεφάλαιο 5 εκ. ευρώ και είχε τζίρο πέρυσι 13,5 εκ. ευρώ. Είναι μια τεράστια εταιρία σαν μέγεθος. Εμείς πρέπει να τη διαχειριστούμε. Όσοι θα έχουν την τιμή να εκλεγούν θα πρέπει να καθορίσουν τη νέα ρώτα για τον Άρη».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: