Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Σκάει του Μπουρούση στον Παναθηναϊκό;

Ο Παναθηναϊκός μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη, αναμένεται να ανακοινώσει και τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με το transfermarket.gr
Σκάει του Μπουρούση στον Παναθηναϊκό;
Όταν πριν από δυο μέρες το eurobasket.com συμπεριέλαβε τον Γιάννη Μπουρούση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να μιλήσουν για καλπάζουσα φαντασία, λειψή πληροφόρηση ή για γκάφα ολκής. Κάθε άλλο παρά απίθανο είναι παρ’ όλα αυτά, η ανάρτηση -η οποία κατέβηκε άρον-άρον λίγο μετά- να αποδειχθεί απλά …προφητική.

Κι αυτό γιατί τις τελευταίες ώρες, στα αυτιά του transfermarket.gr έχει φτάσει η φήμη πως ταυτόχρονα με την επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας του Τριφυλλιού με τον Αργύρη Πεδουλάκη, πρόκειται να ανακοινωθεί και η απόκτηση του Καρδιτσιώτη σέντερ της Αρμάνι Τζινς και της Εθνικής Ελλάδας!

Στην περίπτωση, βέβαια, που οι φήμες αυτές επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται σαφώς για μία κίνηση που ανατρέπει τις ισορροπίες ισχύος, οι οποίες τελευταία έμοιαζαν να παγιώνονται ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό αλλά και για ένα καίριο χτύπημα των πράσινων στο πεδίο των εντυπώσεων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει να φανεί με ποιον τρόπο θα υποδεχθεί η πράσινη εξέδρα στο ΟΑΚΑ τον Γιάννη Μπουρούση -με τον οποίον υπάρχουν από χρόνια σχέσεις …οργής.
Πηγή: transfermarket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: