Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Κάνουν… πλάκα στην Γερμανία τα ιταλικά ΜΜΕ!!


Με τον καλύτερο… τρόπο «απάντησαν» οι παίκτες του Τσέζαρε Πραντέλι στις αναφορές του γερμανικού Τύπου για αποκλεισμό.
Η «σκουάντρα αντούρα» με μία πειστική εμφάνιση επικράτησε με 2-1 της «νάσιοναλμανσαφτ» και πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (1/7) κόντρα στην Ισπανία.
Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, οι εφημερίδες της γειτονικής χώρας άδραξαν την ευκαιρία να κάνουν… πλάκα στα πάντσερ αλλά και την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ!
Πρόσωπο της ημέρας είναι αναμφίβολα ο Μάριο Μπαλοτέλι με τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στην γερμανική άμυνα. Μάλιστα, η «Tuttosport» αφιερώνει μία μεγάλη φωτογραφία του δυναμικού επιθετικού στο εξώφυλλό της με τίτλο: «Τους κάναμε… μαύρους».
Και συνεχίζει: «Υπέροχα τα δύο γκολ του Μπαλοτέλι. Πίρλο για Χρυσή Μπάλα. Σούπερ εμφάνιση απ’ όλη την ομάδα. Γιορτή και πάλι στις πλατείες της Ιταλίας».
Από την πλευρά της, η «Gazzetta dello Sport» γράφει: «Εμείς είμαστε!!!» πηγαίνοντας ένα… βήμα παραπάνω για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής (1/7) ασπαζόμενη το σύνθημα των Ιταλών για την κορυφή: «Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές Ευρώπης».
Τέλος, η «Corriere dello Sport» τιτλοφορείται: «Οι γίγαντες της Ιταλίας» και… εξηγεί: «Κερδίσαμε 2-1 την Γερμανία: Είμαστε στον τελικό». Μάλιστα, φιλοξενεί φωτογραφία της Άνγκελα Μέρκελ με λεζάντα: «Έτσι της κάναμε το spread» με σαφώς ειρωνική διάθεση, ενώ αποθεώνει τον «χρυσό» σκόρερ των Ιταλών: «Υπερηχητικός ο Μπαλοτέρι, έδωσε μαθήματα ποδοσφαίρου στους Γερμανούς. Την Κυριακή παίζουμε για το Ευρωπαϊκό κόντρα στην Ισπανία».

πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: