Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Αυτός είναι ο αληθινός Νασρί»

To άγριο... κράξιμο στην εθνική Γαλλίας μετά τον αποκλεισμό από το Euro συνεχίζεται... Αυτή τη φορά ο Γουίλιαμ Γκαλάς μιλώντας στο france Football βρήκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τα χώσει στον πρώην συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Σαμίρ Νασρί, ο οποίος ενεπλάκη σε επεισόδιο με δημοσιογράφο μετά το τέλος του αγώνα με την Ισπανία.

Οι δυο τους είχαν άσχημες σχέσεις, με την κόντρα τους να κορυφώνεται στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, ενώ επεκτάθηκε και από τη μετακίνηση του έμπειρου αμυντικού στην Τότεναμ. Μάλσιατα σε αγώνα των σπιρουνιών» με την Άρσεναλ ο Νασρί δεν είχε δώσει το χέρι του στον Γκαλάς, με την πρόφαση ότι είχε μετακομίσει στην μισητή Τότεναμ.


«Ο κόσμος έμαθε ειλικρινά ποιος είναι ο αληθινός Σαμίρ Νασρί. Και δεν ήμουν προσωπικά ούε στην Ουκρανία, ούτε στην Πολωνία. Ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει πως εγώ ήμουν ο χειρότερος άνθρωπος και σπίλωσε το όνομά μου. Ξέρεις, μπήκα σε διαδικασία κουτσομπολιού. Ήταν πάντα το όνομά μου στον Τύπο ή οπουδήποτε, ήμουν δακτυλοδεικτούμενος, ενώ την ίδια στιγμή πολλοί άνθρωπο του ποδοσφαίρου ήξεραν για τον χαρακτήρα του Νασρί», είπε για τον Νασρί ο Γκαλάς και συνέχισε αναφερόμενος σε ένα περιστατικό επί εποχής Άρσεναλ όταν ήταν συμπαίκτες:

«Ήταν ένα ματς της Άρσεναλ στη Ρώμη και με το τέλος του παιχνιδιού έγινε μια σοβαρή συζήτηση στα αποδυτήρια. Είχε χάσει την μπάλα, έδειξα τη δυσαρέσκειά μου και με αποκάλεσε πουτ…. γιο!».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: