Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Πρόστιμο περιμένει τον Ντάνι Άλβες!!

Πρόστιμο περιμένει τον Ντάνι Άλβες
Ο Ντάνι Άλβες κινδυνεύει με τιμωρία από τη Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων. Αιτία η συμμετοχή του σε φιλανθρωπικό αγώνα χωρίς την άδεια του ιατρικού τιμ των «μπλαουγκράνα».

Ο διεθνής ακραίος μπακ είχε υποστεί ένα τραυματισμό στην κλείδα τον περασμένο Μάιο. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων με τη Μπαρτσελόνα, οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση, ώστε να αναρρώσει πλήρως. Κάτι που ο παίκτης φαινόταν πως έκανε, αφού βρισκόταν με την οικογένειά του σε διακοπές στο Μαϊάμι.

Πριν μερικές μέρες διοργανώθηκε ένας φιλανθρωπικός αγώνας στην αμερικανική πόλη και ο Ντάνι Άλβες προσκλήθηκε να συμμετάσχει. Μαζί είχε προσκληθεί και ο συμπαίκτης του στη Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Ο Άλβες παρά τις αρχικές συστάσεις των γιατρών, αγωνίστηκε για 25 λεπτά. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στη διοίκηση της «Μπάρτσα», μιας και ο ποδοσφαιριστής δεν είχε ζητήσει την άδεια από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Μπορεί ο αγώνας να ήταν φιλικός και οι ρυθμοί πολύ χαμηλοί, επρόκειτο πάντα για αγώνα.

Τώρα αναμένονται οι εξηγήσεις από τον Άλβες, αν και οι ισπανικές εφημερίδες είναι βέβαιες πως θα του επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: