Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μπάγεβιτς: «Αισιοδοξώ για το μέλλον»!

Μπάγεβιτς: «Αισιοδοξώ για το μέλλον»!
Απόλυτα ικανοποιημένος με όσα έχει συναντήσει στις πρώτες του μέρες ως προπονητής του Ατρομήτου εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Με δηλώσεις του στην σερβική «sportal.rs», ο πολυνίκης τεχνικός αναφέρθηκε στις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα και τον κάνουν να αισιοδοξεί για το μέλλον, τον στόχο του Ατρομήτου που δεν είναι άλλος από την είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και τα οφέλη που θα αποκομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο η οικονομική κρίση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος προπονητής των Περιστεριωτών:

«Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που αγωνίζεται οκτώ χρόνια στην πρώτη κατηγορία της Ελλάδας και η φετινή θα είναι η ένατη περίοδος. Πέρσι συμμετείχε στα πλέι οφ και κατέκτησε την 3η θέση. Επίσης, έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου, κάτι που σημαίνει ότι είναι ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες».

Είναι αλήθεια αυτό που λένε, ότι μετά τον Ολυμπιακό, ήταν η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας;

«Το καλό με τον Ατρόμητο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, όπως πολλές ομάδες της Ελλάδας. Η ομάδα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της προς τους ποδοσφαιριστές. Επιπλέον, έχει το δικό της αθλητικό της κέντρο, τη στήριξη των οπαδών! Υπάρχουν πολλά στοιχεία που με κάνουν να αισιοδοξώ για το μέλλον».

Είσαι έτοιμος να διεκδικήσεις τον τίτλο;

«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αυτό. Επιθυμία μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, να παίξουμε στα πλέι οφ και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε περισσότερο. Το Κύπελλο είναι μια καλή ευκαιρία για να ανέβει επίπεδο η ομάδα. Ο Ατρόμητος απέδειξε ότι μπορεί και έχει ελπίδες να κατακτήσει το τρόπαιο».

Διαθέτετε ξένους παίκτες στην ομάδα. Σέρβους;

«Μέχρι στιγμής, ο μοναδικός είναι ο Μπέλιτς. Στόχος μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά, για αυτό οι περισσότεροι στο ρόστερ είναι Έλληνες. Αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η κρίση αναγκάζει πολλές ομάδες, που δεν έχουν πολλά χρήματα για να πάρουν ξένους, να παίξουν με τους δικούς τους παίκτες. Αυτό μπορεί να είναι καλό, διότι μπορεί να… ξεπεταχτεί κάποιο ταλέντο, που υπό τις προηγούμενες συνθήκες θα καθόταν στον πάγκο».

Παρακολουθείς το σερβικό ποδόσφαιρο;

«Όσο μπορώ. Η Παρτιζάν κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, αλλά ελπίζω ο Ερυθρός Αστέρας να επανέλθει και να γίνει ξανά ο καλύτερος».



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: