Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Βάργκας: «Θέλω να παίξω στην Αργεντινή»

Ο Φάμπιαν Βάργκας μιλώντας στην Ole υποστήριξε πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Αργεντινής.
Η Ιντεπεντιέντε ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φάμπιαν Βάργκας που μένει ελεύθερος από την ΑΕΚ σε λίγες ημέρες. Η ομάδα της Αργεντινής έχει κάνει πρόταση στον Κολομβιανό διεθνή η οποία δεν έχει απαντηθεί ακόμα από τον ίδιο:
«Από σεβασμό προς τη διαπραγμάτευση που γίνεται τώρα, δεν θέλω να πω πολλά γι' αυτό το θέμα. Ο μάνατζέρ μου μιλάει με την Ιντεπεντιέντε, μετά από πρόταση που μου έγινε. Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα πρόταση, αλλά ακόμη δεν έχουμε απαντήσει. Θα πρέπει πρώτα να επιλυθούν κάποια προσωπικά μου προβλήματα που έχει να κάνει με την κόρη μου η οποία προσπαθεί να αποκτήσει Ισπανική υπηκοότητα», είπε αρχικά για να συνεχίσει αναφορικά με την εμπειρία του στην ΑΕΚ:
«Ήταν μία καλή ομάδα. Όχι όμως και στα οικονομικά της, όπως κι πολλοί σύλλογοι στην Ελλάδα. Στη χώρα υποφέρουν από κρίση και στην περίπτωσή μου δεν έχω πληρωθεί σχεδόν καθόλου απ' όσα δικαιούμαι. Εκτός πάντως από έναν μικρό τραυματισμό που είχα προς το τέλος της σεζόν, έπαιξα συνέχεια, νοιώθω πολύ καλά και σε υψηλό επίπεδο. Και τώρα νοιώθω καλά απ' όλες τις απόψεις. Συνεχίζω να γυμνάζομαι κάθε μέρα για να διατηρώ τη φόρμα μου. Σωματικά νοιώθω τέλεια ».
Για την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, κατέληξε: «Ναι, φυσικά και θέλω! Το πρωτάθλημα της Αργεντινής είναι ανταγωνιστικό και έχω ζήσει σε αυτό μεγάλο χρονικό διάστημα με τη Μπόκα. Μου λείπει να είμαι πρωταγωνιστής. Να κερδίζω και να μάχομαι για τίτλους. Θέλω να κατακτήσω τίτλους. Έχω συνηθίσει να κερδίζω. Θυμάμαι έντονα τους τίτλους που έχω κερδίσει στην Αργεντινή. Από τη Μπόκα έφυγα το 2009 γιατί ζύγισα τότε τις καταστάσεις και αποφάσισα πως θα ήταν καλύτερο για μένα. Ήταν η τελευταία μου ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη. Τώρα είμαι ελεύθερος και η ομάδα που θα με αποκτήσει δεν νομίζω να σταθεί στο οικονομικό».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: