Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Βήμα σωτηρίας για τη Σαν Λορένζο!!

Η Σαν Λορένζο επικράτησε με 2-0 της Ινστιτούτο στον πρώτο αγώνα-μπαράζ για την παραμονή της, την οποία σχεδόν εξασφάλισε.
Άλλωστε το παιχνίδι έγινε στη Κόρντομπα, έδρα της ομάδας που διεκδικεί την άνοδό της. Σκόρερ αμφότερων των τερμάτων ήταν ο Ουρουγουανός, Κάρλος Μπουένο.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν διστακτικές αναγνωρίζοντας η μία την άλλη. Πάντως η Σαν Λορένζο ήταν ελαφρώς ανώτερη και η υπεροχή της δικαιώθηκε στο 47ο λεπτό, όταν ο Μπουένο ολοκλήρωσε τέλεια μία αντεπίθεση. Ακολούθησε το 2-0 με κεφαλιά του Μπουένο στο 62ο λεπτό, πριν «συνέλθουν» οι γηπεδούχοι.
Το σκορ δεν άλλαξε, κάτι που δεν άρεσε στους οπαδούς των γηπεδούχων. Μοιραία προκλήθηκαν σοβαρά επεισόδια, όταν πολυάριθμοι χούλιγκαν εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με τη λήξη της αναμέτρησης.
Στο 0-0 έμεινε ο άλλος αγώνας-μπαράζ. Η Σαν Μαρτίν Ντε Σαν Χουάν, όμως, πήρε το πλεονέκτημα απέναντι στην Ροζάριο Σεντράλ, καθώς ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στην έδρα της. Πάντως οι γηπεδούχοι απώλεσαν περισσότερες ευκαιρίες.




πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: