Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Η κορυφή βάφτηκε… κόκκινη!!

Η κορυφή βάφτηκε… κόκκινη!
Όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρείς κόκκινές κάρτες αντίκρισαν οι παίκτες του Οικονόμου Τσαριτσάνης, οι οποίοι τελικά παρά το αριθμητικό τους μειονέκτημα κατάφεραν να νικήσουν τη Νίκη Βόλου με 1-0 στην τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ ανόδου της Football League 2.

Έτσι, με αυτό το αποτέλεσμα κατάφεραν να «σκαρφαλώσουν» στην κορυφή με 7 βαθμούς. Στο έτερο ματς Πανηλειακός και Ζάκυνθος ήρθαν 2-2.

Οι παίκτες του Οικονόμου Τσαριτσάνης ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα με τη Νίκη Βόλου, με αποτέλεσμα ο Κώστας Μπανούσης μόλις στο 4’ να κάνει το 1-0, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη και έτσι ολοκλήρωσαν με οκτώ (!) ποδοσφαιριστές την αναμέτρηση. Ο πρώτος που πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια ήταν ο Λέβναϊτς στο 64', δεύτερος ο Νικούλης στο 90’ και δύο λεπτά αργότερα αυτός που τους ακολούθησε ήταν ο Παπαϊωάνου. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι μπορούν να νιώθουν αδικημένοι καθώς είχαν και τρία δοκάρια.

Στο άλλος ματς των πλέι οφ ανόδου της Football League 2 ο Πανηλειακός υποδέχτηκε στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου τη Ζάκυνθο. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 39’ με τον Τεπέτο. Ωστόσο, δεν το χάρηκαν για πολύ, καθώς ο Σωτηρόπουλος στο 41’ έφερε το ματς στα ίσια. Οι παίκτες της Ζακύνθου συνέχισαν να πιέζουν για ένα ακόμη τέρμα, κάτι που ήρθε στο 60’ με τον Τσιριγότη, όμως το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82’ ο παίκτης του Πανηλειακού , Ματθαίος Θωνιάτης, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η τωρινή βαθμολογία των πλέι οφ ανόδου της Football League 2
1. Οικονόμος Τσαριτσάνης 7
2. Νίκη Βόλου 6
3. Πανηλειακός 4
4. Ζάκυνθος 2


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: