Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μπουφόν: «Μπορούσαμε πιο εύκολα»

Αφού πρώτα παραδέχτηκε ότι η Ιταλία είχε και την τύχη στο πλευρό της, ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν επισήμανε ότι η νίκη απέναντι στη Γερμανία χθες (28/06) θα μπορούσε να είχε επιτευχθεί με πιο μεγάλη διαφορά!
Στα… σύννεφα πετούσε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν μετά την είσοδο της «σκουάντρα ατζούρα» στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και την επικράτηση απέναντι στα «πάντσερ» με 2-1. Κάτι που φάνηκε άλλωστε και στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους…
«Όταν ρισκάρεις στη ζωή και στο ποδόσφαιρο στο τέλος μπορεί να καταλήξεις να γεμίζεις... πλατείες με κόσμο που να πανηγυρίζει! Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία λεπτά υποφέραμε, αφού οι Γερμανοί μείωσαν και μας απείλησαν. Εμείς σε εκείνη την χρονική στιγμή... παίξαμε με την φωτιά. Από εκεί και έπειτα είναι γεγονός πως γενικά ήμασταν εξαιρετικοί», δήλωσε αρχικά ο αρχηγός της Ιταλίας.
Και συνέχισε: «Πήγαμε πολύ καλά. Κάναμε ένα εκπληκτικό ματς και είχαμε την δυνατότητα να νικήσουμε με πιο μεγάλη διαφορά την Γερμανία. Μπορούσαμε να είχαμε περάσει ακόμα πιο εύκολα. Ήμασταν βέβαια και τυχεροί και στο 0-0 και προς το τέλος του αγώνα. Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κόσμο μας, που με τροφοδότησε με πολύ μεγάλη δύναμη».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: