Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Σκέψεις αποχώρησης από Βελόσο!!

Σκέψεις αποχώρησης από Βελόσο
Τις πολύ καλές εμφανίσεις του με την φανέλα της Πορτογαλίας στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας, με μία μεταγραφή θέλει να εξαργυρώσει ο Μιγκέλ Βελόσο. Πλέον ο Πορτογάλος μέσος, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σκέφτεται το μέλλον του μακριά από την Τζένοα, θέλοντας μία νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Πέρασα δύο πάρα πολύ όμορφα χρόνια στην Τζένοα. Πραγματικά μου άρεσε να αγωνίζομαι στην Ιταλία, αλλά δε νομίζω ότι θα συνεχίσω στην ομάδα και τη νέα σεζόν», ήταν αρχικά τα λόγια του, ενώ όσον αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Διναμό Κιέβου, έδειξε να έχει άγνοια.

«Δεν ξέρω τίποτα για ενδιαφέρον της Nτιναμό Κιέβου. Τα μόνα που γνωρίζω είναι όσα γράφονται στον Τύπο», συμπλήρωσε.

Ο Βελόσο δεν μπορούσε να κρύψει και την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από τον τελικό του Euro, καθώς θεωρεί ότι η ομάδα του έπαιξε καλά απέναντι στην Ισπανία:

«Δείξαμε μεγάλη ισορροπία στο παιχνίδι με την Ισπανία. Μπορεί να παίζαμε με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, αλλά είναι ακόμα δυσκολότερο να αποδεχτείς την ήττα όταν έρχεται με τέτοιο τρόπο. Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά, είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά ξέρουμε ότι δημιουργήσαμε μία πολύ καλή ομάδα».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: