Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

«Δεν κάνει για την Ρεάλ ο Μόντριτς»

«Δεν κάνει για την Ρεάλ ο Μόντριτς»
Αντίθετος σε ενδεχόμενη μετακίνηση του Λούκα Μόντριτς στην Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Γκούτι. Ο πρώην άσος των «μερένχες» υπέδειξε ποιος θα ήταν ο κατάλληλος παίκτης για την Ρεάλ ενώ μίλησε και για τον Ζοσέ Μουρίνιο.

«Δεν είναι ο παίκτης κλειδί στην Τότεναμ οπότε πως θα μπορούσε να αποτελέσει μια καλή κίνηση για την Ρεάλ; Είναι λίγος για να φορέσει την λευκή φανέλα» τόνισε για τον Μόντριτς και πρόσθεσε για τον ποιό παίκτη θα ήθελε να δει να περνάει τις πύλες του «Μπερναμπέου»:

«Εγώ θα διάλεγα τον Νταβίντ Σίλβα σε αυτή τη θέση. Νομίζω πως είναι ιδανικός για την Ρεάλ. Είναι νέος, έχει πολύ ταλέντο και έχει πετύχει σπουδαία πράγματα με την Μάντσεστερ Σίτι και την εθνική ομάδα».

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έπλεξε στη συνέχεια και το εγκώμιο του Ζοσέ Μουρίνιο.

«Ο Μουρίνιο ξέρει τι κάνει. Έχει αποδείξει την αξία του σε όλες τις ομάδες που έχει δουλέψει, συμπεριλαμβανομένης και της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να του δώσουμε όλοι χρόνο και να πιστέψουμε πως με την ομάδα που έχουμε μπορούμε να κερδίσουμε ξανά τον τίτλο του χρόνου. Είναι ο κατάλληλος για να τα καταφέρει».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: