Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Μήτογλου: «Θα είναι σκληρό καρύδι ο ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Μήτογλου, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την κατάσταση στο Δικέφαλο, τη μεταγραφή του Κουμαλό, αλλά και τη δυναμική που πρέπει να έχει η ομάδα.

«Το ρόστερ στην αμυντική γραμμή είναι αρκετά καλά. Υπάρχει και ο Κατσικάς, που έδειξε ότι διαθέτει ορισμένα καλά στοιχεία και μπορεί να κάνει καριέρα. Όταν θα έρθει ένας παίκτης με προσωπικότητα είναι σίγουρα πολύ θετικό. Μαζί με το Στέλιο Μαλεζά που έχει δέσει πολύ καλά στην άμυνα, Οι εναλλακτικές λύσεις επίσης είναι αρκετές. Το πίσω είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι το μπροστά, ποιος θα βάλει το γκολ. Πέρυσι βέβαια δεχόμασταν εύκολα γκολ, αλλά αυτό έχει να κάνει και με την επίθεση και τους κεντρώους, που πρέπει να κλείνουν όλους τους χώρους».

Για τον Κουμαλό δε θέλησε να πει πολλά:

"Δε γνωρίζουμε τον παίκτη, δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα. Πρέπει να τον δούμε αρκετές φορές για να πούμε κάτι. Πρέπει να ταιριάξει μέσα στην ομάδα με το αγωνιστικό του στυλ και αυτό χρειάζεται χρόνο. Είναι καλό που ήρθε με τη μορφή δανεισμού και δε θα επιβαρυνθεί πολύ στον οικονομικό τομέα ο ΠΑΟΚ"

Για το αν χωράει αισιοδοξία στη φετινή προσπάθεια του ΠΑΟΚ:

"Στον ΠΑΟΚ όλοι πρέπει να είναι αισιόδοξοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Το βασικότερο κομμάτι είναι το οικονομικό. Ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί με μικρές μεταγραφές για να κρατηθεί το ρόστερ σε ισορροπίες και σε συνδυασμό με το νέο στυλκ που θα φέρει ο προπονητής θέλει χρόνο. Τα διαρκείας δεν προχωρούν, ο κόσμος έχει οικονομικό πρόβλημα.

Παρ' όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ θα είναι σκληρό καρύδι. Ο ΠΑΟΚ πάντοτε είχε προβλήματα, αλλά σήκωνε το κεφάλι του και πάλευε για να χτυπήσει τους αντιπάλους του και να είναι μαχητικός".


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: