Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ντελ Μπόσκε: «Η Ιταλία έχει την τέλεια ομάδα»

Στη δυνατότητα της Ισπανίας να είχε αφήσει εκτός συνέχειας του Euro 2012 από τη φάση των ομίλων αναφέρθηκε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, με τον ομοσπονδιακό τεχνικός της Ισπανίας να πλέκει παράλληλα το εγκώμιο της αντιπάλου του στον τελικό της διοργάνωσης…
Αν οι «φούριας ρόχας» δεν είχαν κερδίσει την Κροατία, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τότε η «σκουάντρα ατζούρα» δεν θα είχε φτάσει να είναι σήμερα στον τελικό του τουρνουά!
«Ποτέ δεν θα μετανιώσω που δεν αγωνιστήκαμε με σκοπό να αποκλείσουμε την Ιταλία. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε. Θα παίξουμε με όλα τα όπλα μας και με το στυλ μας, μπορώ να πω ότι το παιχνίδι θα είναι ισορροπημένο. Έχουμε δύο ημέρες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα», ήταν ωστόσο η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε επί του θέματος.
Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Νομίζω ότι η Ιταλία έχει την τέλεια ομάδα. Είναι πολύ δυνατή έχοντας τέσσερις – πέντε παίκτες στην αμυντική γραμμή τους. Πιστεύω ότι θα αγωνιστούν με τον ίδιο τρόπο όπως και με τη Γερμανία. Δεν θα βασιστούμε στο πρώτο μας παιχνίδι, ούτε και η Ιταλία».


πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: